Avto Grelec Vtičnico 60/75 mm Ena Luknja Vtičnico Kritje Za Avtomobile, Tovornjake Čoln Zraka Diesel Parkirni Grelec Outler Avto Grelec Dodatki

Nov izdelek

€4.19

€5.82

-29%

Oznake:

olje grelno, diesel, 60mm grelec, dizelski grelec zraka glow plug, zrak dizelski grelec, rs3, dizelski grelec cevni, dizel dizel, luzand diesel parkirni grelec, dodatek čoln, dizelski grelec

Značilnosti:

1. 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

2. Za Eberspacher, za Webasto in za Propex grelniki.(Združljivost za sklic.)

3. Trpežne, dolgo življenjsko dobo.

Specifikacija:

Material: plastika

Možnost 1: vtičnico kritje premer: 75 mm/2.95 v (za 5000W grelec)

Možnost 2: vtičnico kritje premer: 60 mm/2.36 v (za 2000W grelec)

Seznam Vsebine:

Vtičnice Coverx1

Opomba:

1. Dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

• Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu zbriše.• Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.• Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.• Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Država Čas Dostave(Po Pošti Letalom)

Plačilo :

• Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT, Bančno Nakazilo , QIWI Denarnice, WebMoney , Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.• Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila• Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

• Povratne informacije strank je za nas zelo pomemben.• Prosim, pustite 1 minuto, da stik z nami, PREDEN se odpravite slabo povratnih informacij, smo bo rešila problem pozitivno in storiti vse, kar moremo, da bi si zadovoljen,• če obstaja kakršen koli problem z vašega nakupa.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Naše uradne ure so :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor med holidaysOur Nalogi:1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja .3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Deli Skupščina
Blagovna Znamka cacoonlisteo
Padec ladijskega prometa Podpora
Poreklo CN(Izvora)
Proizvajalec Številka Dela Dizelski Grelec Vtičnico
Posebne Funkcije Avto Grelec Vtičnico
Drugi Del Število Vtičnice Avto Grelec
Vrsta Kurilne Tip Grelca
Država/Regija Avto Proizvodnji CN
Izmenjave Številka Dela Avto Grelec Vtičnico

Podobni izdelki