2020 Luksuzne blagovne Znamke Mens Ure Automatic Mehanski 100M Nepremočljiva LeatherCasual Moda Pazi Človek ročno uro Часы Наручные

Nov izdelek

€49.20

€119.98

-59%

Oznake:

pazi samodejni mehanizem, cadisen watch, aliang mens watch, seiko watch, moško watch, orient, gledam, moški gledajo, moški pulover, casio watch

2020 Luksuzne blagovne Znamke Mens Ure Automatic Mehanski 100M Nepremočljiva LeatherCasual Moda Pazi Človek ročno uro Часы Наручные

Obvestilo

Zaradi tehnologije nadgradnje,Model 19106 od julija 22, 2020 nepremočljiva iz 5ATM do 10ATM .Dodaj" stop drugi" funkcijo.in spremenili smo Nov klic .Smo obljubili ta model Moč prenesti 40 ur .

Kaj "stop drugi"funkcija

Ko odprete gumb ,na drugi strani pa se ustavi .običajno ,mehanska ura ne more ustaviti na drugi strani .vendar našega Novega Gibanja, čeprav tehnologija nadgradnje,da lahko to storite .

Funkcija

1. Moč: Pass 40 ur 2. 316L iz Nerjavečega Jekla, 3. Gunuine Usnjeni Trak 4. Kaseta Belt Sponke 5. Nepremočljiva: 100M 6. Stop funkcijo sencond

Kaseta Belt Sponke

Enostavno Zamenjati Trak

Pazi za vzdrževanje znanja

1.SUNKI: nenamerno trčenju se je treba izogibati. 2.KEMIČNI IZDELKI: izogibajte se neposredno dotika s čistil, detergentov, parfumi, kozmetični izdelki itd., saj lahko poškoduje zapestnico, zadeve ali tesnila. 3.ČIŠČENJE: za kovin zapestnice in za vse primere, uporabite zobno ščetko z milnico tekočo vodo in mehko krpo za sušenje. 4.USNJENI TRAK:GUAN QIN priporoča, da sledite spodnjim navodilom, da bi ohranili stanje vaše usnjeni trak, tako dolgo, kot je mogoče: (1), se ne dotikajte z vodo in vlažnosti, da se prepreči razbarvanje in deformacije. (2) Izogibajte se daljši izpostavljenosti sončni svetlobi, da se prepreči barvi iz izginja. (3)ne pozabite, da usnja, ki je prepustna!Zato se izogibajte stiku s mastne snovi in kozmetični izdelki.Ni priporočljivo, da očistite vaš trak z usnja, čistila.

O ladijski

- Običajno bomo pošiljanje paketov z 3 dni, to potrebovala približno 15-30 dni, da dosežejo državah Evrope in severne amerike kanada, o 20-60 dni, da dosežejo drugih državah, dobavljeno čas je odvisen od carine , če so buzy , je morda malo pozno , še bolj Južno Ameriških držav, carinski je zelo stroga in se ukvarjajo parcele počasi, zato nekatere parcele v Južno Ameriških držav, ki potrebujejo približno 90 dni, vendar bomo to naše odgovornosti, če je iz garantee čas dobave, lahko vam damo polno nadomestilo. - Če potrebujete fast shipping , lahko izberete DHL,FEDEX,EMS,običajno lahko dosežejo o 6-10 dni,vendar niso prosti, ker so dražji od običajnih dostava. - Davki, carine, niso vključene v postavko cene in dostava brezplačno.

Povratne informacije

- Smo prijazni in pošten prodajalec.In upam, da boste uživali vaše nakupovanje v mojem Pk-termeptuj.si trgovini. - Če vam je všeč naša storitev in izdelkov, 5 zvezd ocena pozitivnih feeback in naložite sliko cenjeno. - In če imate kakršnakoli vprašanja ali izpolnjujejo vse težave, vas prosimo, da stik z mano, preden se odpravite koli povratnih informacij.

Storitve Za Stranke

- Vaše zadovoljstvo je naš cilj.preverili bomo vsako parcelo, preden smo ga pošlje - Vedno bomo osredotočili na parceli ves čas, ko je njena na način, da si, če si ne morete slediti ,se obrnite na nas . - Prosimo, dont pustiti vse negativne ali nevtralne povratne informacije ali odprite katerega koli spora o Pk-termeptuj.si brez komunikacije, prepričani Smo, da lahko rešijo problem za vas.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Vrne in vračilo

-Mi bo celotno vračilo če je predmet, ki ne morejo doseči, se lahko v garantee čas. -Lahko se vrnete elemente, da nas, če ste dont všeč blaga, vendar ne bomo plačali za ceno ladijskega prometa ,Vračila, bodo imeli po tem, ko smo prejeli, vrnili element kakovosti v redu. -Če se proizvodi izpolnjujejo težave s kakovostjo, vam lahko dam polno nadomestila ali dela nadomestila.vendar vas prosimo, da nas kontaktirate, preden odprete spora.

Ohišje Material Nerjaveče Jeklo
Pazi Ime GIV
Funkcije 3 100M nepremočljiva
Ohišje Iz Nerjavečega Jekla 316L
Gibanje Mehanske Ročne Ure
Funkcija Vodoodporna
Številka Modela GS19106 GIV Watch
Priporoča Širina 20 mm
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Mehanske Ročne Ure
Slog podjetja gledajo moški
Primer Oblike KROG
Izbiranje Premer 41mm
barve črna,bela
Funkcije 4 Stop drugo funkcijo
Značilnosti 2 svetlobne roke
Zaponko Tip Sponke
Funkcije 1 Skupaj Koledarski datum
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Hardlex
Vodoodpornost Globina 10Bar
Band Material Tip Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka GIV
Škatle & Primerih Materiala Papir
Ohišje Debeline 10.5 mm
Dolžina Pasu 20 cm

Podobni izdelki