Vila Angel Veliki Vetrni Zvončki Spalnica Ornament Windbell Dvorišču, Vrt Doma Dekoracijo, Lahek, Enostaven Za Obešanje Zvoke Jasno

Nov izdelek

€6.24

€9.18

-33%

Oznake:

vrt kristalno veter kolesce, kovinski veter kolesce etsy, vrt veter kovinsko kolesce, gwen pajek, angel bell, bell veter, krilne kovinski veter kolesce, gonge veter, kovinsko spiralo veter kolesce, Angel Gonge

Vila Angel Veliki Vetrni Zvončki Spalnica Ornament Windbell Dvorišču, Vrt Doma Dekoracijo, Lahek, Enostaven Za Obešanje Zvoke Jasno Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Material: angel Varuh kovin, aluminija bell wind chime iz trajnega materiala,lahko enostavno dobiti lepe glasbe.

Edinstven Design: cev telo je posebej obdelana, zato je trajna in se lahko dajo na prostem, za dolgo časa, ne da bi spremenili kakovost zvoka.Kaj je bolj, da ne bodo dobili deformirana, lahka teža, enostavno visi.Lahko jih postavimo tako v zaprtih prostorih in na prostem.

Jasno Sliši: Ta glasbeni veter-gonge je čudovito melodijo.Celo zelo mehak veter bi lahko, da je svež in prijeten zvok.Uživajte mirno melodije, ki igra klavir v vetru.

Izbira idealno Darilo: Lepi zvončki ne samo, da je dobra izbira za notranjo in zunanjo dekoracijo, ampak tudi super darilo za prijatelja, soseda , in družino.Vsakdo si želi, da uživajo lep in trajen dar, vas ne bo pustil jih navzdol.

Priložnosti: Doma, na vrtu, okenski, vrt,itd.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Specifikacija:

Material:aluminij cev + plastike

Velikost:Skupna Dolžina:70 cm Paket Vsebuje:

1x Vetru Zvončki

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Tema angel
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
Slog Evropa
Blagovna Znamka DOORSACCERY

Podobni izdelki