Autel MK808 OBD2 Optičnega Avto Orodje za Diagnostiko, OBD2 Kodo Bralnik Automotivo Optičnega Auto OBD Tipka za Programiranje PK CRP 909X CRP909

Nov izdelek

€381.26

€476.57

-20%

Oznake:

bmw f30, OBD2 Skener, bluetooth receiv, začetek x431, avto nalepke, skoda yeti, 2 brest, avto diagnostični aparat, pokrov mtb, Avto orodje za popravilo

O Jeziku:

1.Podprti Jeziki: Angleščina, Nemščina, Španščina,Japonščina,Portugalščina, Nizozemščina, Francoščina, Italijanščina.Korejski, ruski ,poljski,švedski za dodatni

2.Po tem, ko ste dobili izdelek,vas prosimo, povejte nam svoje SN stroja, da aktivirate jezik, ki ga potrebujete

Brezplačno Posodobitev: Eno Leto Brezplačno Posodobitev Po eno Leto brezplačno 124.5 USD na leto

O Shippment :

1.Pošiljka iz Kitajske, UPS, DHL ali .obstaja visoka verjetnost, plačati uvozne dajatve.Po Pk-termeptuj.si pravilo je, nosi jih Kupec .

2.Pošiljke iz Naše Lokalno Skladišče.Brez Uvoznega DDV

Uvod

Autel MaxiCOM MK808 je napreden tablični računalnik, skeniranje, orodje, ki temelji na Android operacijski sistem.Sestavljajo MD802 in Mexicheck pro , to obd2 pregledovalnika prednosti, ne samo ležijo v svojo celovito funkcij, vključno s celotnim sistemov diagnoz, vse obd2 funkcije, različne ponastavitev funkcij ( Olja ponastavite, EPB/SAS/BMS/TPMS/DPF reset ), vendar pa je njena odlična predstava v napredno strojno opremo, hitreje in bolj natančno diagnozo.

Celotno SystemsDiagnoses

Diagnostični aplikacija omogoča tudi podatkovno povezavo, v elektronski sistem nadzora testnega vozila za vozila diagnozo.Uporaba performsfunctional testi, pridobi vozilu, diagnostični informationsuch kot težavah in dogodek kode in živo podatkov za različna vozila za nadzor sistemov, na primer asABS, SRS, Motor, Menjalnik, Zavorni Sistem, Emisijski Sistem, sistem Goriva, Svetlobni sistem, Metlice Systemetc.

2 možnosti so na voljo pri dostopu do Diagnoze oddelku 1. Samod. iskanje –Auto Scan funkcijo opravlja celovito pregledovanje Ekujih v vozilu je sistem za iskanje in nalaganje DTCs. 2. Kontrolne Enote – prikaže meni za izbiro vseh razpoložljivih krmilne enote testnega vozila.

V MaxiCOM diagnostični sistem supports4 metode za Identifikacijo Vozila

1. Auto Scan VIN

V MaxiCOM diagnostični sistem funkcije najnovejše VIN, ki Temelji Auto VIN Scan funkcijo za prepoznavanje vozil in skeniranje vseh diagnosable Ekujih in zaženite diagnostiko na izbrani sistem.Ta funkcija je združljiva z letom 2006 in novejša vozila.

2. Priročnik VIN Vnos :

Za vozila, ki ne podpirajo Auto VIN Scan funkcijo, boste morda lahko ročno vnesete vozila VIN.

3. Samodejni Izbor :

Auto VIN Skeniranje izberete lahko potem, ko izberete test proizvajalca vozila.

4. Ročna Izbira :

Ko vozila VIN ni samodejno mogoče obnoviti skozi vozila ECU, ali posebnih VIN, ni znano, vozilo pa lahko ročno izbrana.

ECU Informacije, – pridobi in prikaže informacije, specifične za preizkušen kontrolne enote, vključno z vrsto enote, različica številke in druge zahteve.Branje Kode – prikaže podrobne informacije o DTC evidence pridobljeno iz testa vozila ECU.Na nekaterih vozilih, zamrznitev okvirja podatkov lahko tudi naložijo za ogled.Erase Kode – izbriše DTC evidenc in drugih podatkov iz testa vozila ECU.V živo Podatkov, – pridobi in prikaže v živo podatkov in parametrov iz testa vozila ECU.Prikaz živo podatki v besedilo, graf & analogni za enostavno pregleda podatkov.

19 Kindsof SpecialResetService Funkcije *Olja Ponastavite Storitev : Izvede reset za motorno Olje Življenje sistem, ki izračuna optimalno olje življenju spremeniti interval glede na voznih razmerah in podnebja ter izklopi opozorilo svetlobo; *Elektronska Parkirna Zavora (EPB) Storitev : Ohranja elektronski zavorni sistem varno in učinkovito skozi izklop in vklop zavore, krmilni sistem, pomaga pri zavorne tekočine nadzor, odpiranje in zapiranje, zavorne ploščice, in nastavitev zavore po diska ali pad zamenjavo, itd. *Krmilni kot Senzor (SAS) Storitev : Izvaja umerjanje za Krmilni kot Senzor (SAS), ki trajno shrani trenutno volan položaj naravnost pred položaj v krmilni kot senzor EEPROM-a.Ob uspešnem zaključku umerjanje, je krmilni kot senzor napaka pomnilnika, se samodejno zbrišejo. *Tlak v pnevmatikah Monitor Sistem (TPMS) Storitev : TPMS storitev funkcije vključujejo prikaz senzor Id-je iz vozila ECU, vnesla TPMS senzor zamenjava identifikacijske kode in testiranje senzorji *DPF Storitve : opravljanje številnih funkcij Dizelski Filter za Delce sistem.Orodje, ki bo upravljala regeneracijo DPF, DPF del zamenjava teach-in DPF teach-in po zamenjavi krmilna enota motorja. *BMS Reset : Ponovno tekmo kontrolni modul in avtomobilizma senzor za baterije odkrivanje bolj natančno, jasno prvotne nizko informacije o bateriji in preprečevanje povezane kontrolni modul iz odkrivanje lažnih informacij. *IMMO Storitev : omogoča, da onemogočite izgubil vozila tipke in program nadomestni ključ f.o.b. *ABS Krvavitev :ABS zavore, krvavitve, da bi dobili trdno zavore pad po zraku izčrpanosti.In še veliko več ...

CompleteOBD2functions

Branje Kode :prikaže podroben opis Diagnostična Koda Težave (DTCs)

Brisanje Kod & Reset: izklopi pregled Motorja Svetlobe (MIL), oddaljena od kod in ponastavi monitorjev.

Tok podatkov: Prebere in prikaže v živo ECU/PCM tok podatkov, izris funkcij grafično in trgovin zamrznitev okvirja podatkov.

I/M Stanje Pripravljenosti :Prikaže, ali je različne emisije, povezane s sistemi na vozilu ali pravilno deluje in so pripravljena za pregled in vzdrževanje testiranje.

Preberite v Živo Tok Podatkov: Prikaži informacije o neprekinjen tok podatkov iz vozila v živo grafika (krivulje) zaslon.

Pogled Zamrznitev Okvirja Podatkov: Preverite, ali je določeno vozilo pogoji, ki so evidentirani v potovalni računalnik v času, povezani z emisijami okvare.

Zaslon 7-palčni LCD kapacitivni zaslon na dotik z resolucija 1024x600
Garancija 1 Leto Brezskrbno Garancija
Strojna Oprema Različica MK808 Kodo Reade
Operacijski Sistem AndroidTM 4.4.4
Jezik Koreja
funkcija 3 IMMO funkcije
Senzorji Senzor za svetlobo okolja za svetlost samodejno prilagodi
Preizkušen Baterije Okoli 4,5 ur neprekinjene uporabe
Blagovna Znamka Autel
Certificiranje CE
Pomnilnik 32GB
Funkcija 1 Celotno sistemov Skener
Različico Programske Opreme Autel MK808 Diagnostično orodje
Dropshipping Storitev Debelo
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 Olje,EPB,BMS,SAS,DPF,TPMS Reset
Posebne Funkcije Bluetooth
Posodobitev Programske Opreme Da,
Postavka Vrsta Avtomobilski Diagnostični-Orodje

Podobni izdelki