300pcs MOC gradniki Star Set Vojne Luke X-34 SoroSuub Landspeeder Model Diy Igrače Opeke Igrače za Otroke, Božična Darila

Nov izdelek

€12.07

€15.09

-21%

Oznake:

moc, lego moc, blok star vojne, gf darilo, mandalorian, dekor star, plesni star wars, Blok, yoda, model star wars mandalorian

Kosov: 300pcs

Velikost: L : 15 cm M : 25 cm H : 8 cm

Zagotoviti PDF Navodilo vodnik( Ni papirja priročniki )

---------------------------------------------------------------------

Pozor!

1. Izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.Tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.Priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.

2. Ta izdelek je MOC proizvoda in ne prihajajo z papir navodila.Po predložitvi vaše naročilo, vas prosimo, navedite e-poštni naslov in vam bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.

3. Vsi deli so kakovost preveriti pred dostavo, tako da, če paket, ki ga je prejela, je manjkajoče dele ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

4. Smo običajno ladja v roku 3 dni po prejemu naročila, ne več kot 7 dni.Če je nepričakovano situacijo, vas bomo o tem obvestili vnaprej.

Spol Unisex
Opozorilo No paper priročniki,zagotavljanje elektronskih priročniki
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
Starostni Razpon > 3 let
Plastika Tip ABS
Material Plastični
Črtna koda No
Plastični Blok Oblika Samozapiralni Opeke
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela moc
Certificiranje 3C
Vrsta BLOKI
3C Certifikat

Podobni izdelki