Jeseni in pozimi novih moških Čisto Bombažno Spodnje perilo, udobno in dihanje sredi pasu dvojno plast modne boxer hlače

Nov izdelek

€3.15

€6.30

-50%

Oznake:

saf seksi moški, moške boksarice gej, moški slip kopalke, boksar, srednji sloj, boksar človek, veliko hlače, bombaž, ao dai obleko, človek, spodnje perilo, calecon moški

Udobno noge obod

Noge linija je ravna, ki je blizu telesa brez deformacije in anti curling.

U-nego

Posebno varstvo DD, dodaja plast za prezračevanje, udobno in svobodno.

Če niste prepričani o velikosti, nam pišite

Spoštovani, če imate kakršnokoli nezadovoljstvo po prejemu blaga se, prosimo, obrnite na nas v času, bomo uporabljajte ga za vas in vam biti zadovoljni.Če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev, vas prosimo, da nas 5 točk pohvale, za vaše zaupanje in zadovoljstvo je naša gonilna sila.

Kako meriti pasu

1.Najti naravne pasu, to je najmanjši del pasu. 2.Običajno približno 1 cm nad trebuh gumb ,obdržati nekoliko ohlapna, da diha udobno. 3.Prosimo, dovolite 1-2 CM, razlikuje zaradi ročnega merjenja. 4 Dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi računalnika, zaslona ločljivost, svetlost, kontrast ipd. 5.Hvala za vaše razumevanje.

Y ljubezen Cheng spodnje Perilo

1.Naše boksarice so strogo v skladu z Evropskimi standardi. 2.Čeden šivi tkanina je mehka na dotik, da telo občutek zadovoljstva. 3.spodnje perilo je bolj udobna za nošenje 4.Če smo odgovorni za tovor, smo se odločili logistika način.

Vrnitev & Exchange

1.Preden bi se obdelujejo, lahko prekličete kadarkoli.Ko je izdelek, ki se pošiljajo ven, preklic ali zamenjavo reda ni bila sprejeta.Če želite preklicati naročilo, prosimo vrste izberite razlog, zaradi kupca ali drugega razloga. 2.Če je izdelek, ki ste ga prejeli ni, kot je opisano ali nizke kakovosti, obljubimo, da ga lahko vrnete, preden bi zaključek (ko kliknete "potrdi naročilo prejeto" ali "presega potrditev časa" okvir) in prejeli polno vračilo.Morda boste morali plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina.Ali se lahko odločite, da izdelka in se strinjate, se znesek za vračilo neposredno s prodajalcem.Jamstvo 3.Kakovost naših izdelkov je super.Bomo izbrati različne pakete glede na proizvode, se prepričajte, da so popolnoma zaščitena pri dostavi. 4.Vendar, če izdelek je žal poškodovan ko prejmete, nam takoj pišite.Pokaži nam fotografijo ali video, razpravljali bomo način za rešitev tega problema.Povratne informacije 5.Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, tako da, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas. 6.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije.Vsak problem, samo prosimo, da nas kontaktirate,, bomo poskušali naši moči, da reši vaše težave naenkrat. 7. Želim vam srečno nakupovanje tukaj!

Številka Modela AO-988M
Nespodobno Sliko No
Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Tiskanje
Spolnost No
Funkcija Kolk dvigalo za prezračevanje
Hlačke & Boxers Boksar Hlače
Material Poliester Mešanice
Spol MOŠKI
Pas Tip Srednja-vitka
Blagovna Znamka ylovecheng

Podobni izdelki