Aktivni šumov, Slušalke Z Mikrofonom Zložljive Nad Uho HiFi izolacijo Hrupa Slušalke Netsky Slušalke Auriculares

Nov izdelek

€24.87

Oznake:

sony slušalke izolacijo, izolacija slušalke pregled, ščit mikrofon izolacije, telefon pribor slušalke, auricular v uho, auricular, bež mikrofon izolacije, earphon za telefon, earphon, headphon

Aktivni šumov (ANC) slušalke lahko zmanjša zvok, ki bi lahko motili delovanje poslušanja, kot so promet, pogovor letalski hrup itd s pomočjo aktivno zmanjševanje hrupa vezje.To se običajno uporablja majhne mikrofoni, ki se nahajajo v notranjosti slušalke.Signal iz teh mikrofoni je obrnjen in uporabiti za ustvarjanje hrupa iz zvočnikov voznik v slušalke, ki v teoriji naj bi izničili nezaželen hrup prisoten.ANC se uporablja predvsem za preklic ven manjšo frekvenco nezaželen zvok.To ne more popolnoma izločiti vse zunanje glas.Naš izdelek je strokovno aktivni šumov slušalke,ki je posebna oblika za zmanjšanje 50-1000Hz nizka frekvenca hrupa.

Značilnosti:

1.Vgrajen visoko precizne ANC fazi odprave zmanjšanje šuma vezja,Učinkovito zmanjšanje 85% hrupa v okolju.

2.Zmanjšanje hrupa namenske 40 mm zvočnik,prepone uporabo high-end corona materiala,v celoti odraža razločnost govora in visoke kakovosti.

3.Vgrajena litijeva baterija 3,7 V

4.Dva delovna načini neobvezno,zmanjšanje hrupa, način & običajnem delovnem načinu.

5.Nad uho,mehko in udobno nositi dolgo časa.

6.Zložljivi design,4 vrste zložljiva način,enostaven za prevoz.

7.Z letalom priključite,se Lahko uporablja v sistemi za zabavo v strojnici.

Specifikacije:

1.Kategorija: Aktivni šumov slušalke

2.Plug: Ø 3,5 mm

3.Delovna Napetost: 3,7 V

4.Max izhodna moč: 90mW

5.Raven hrupa: 18dB

6.SNR: 90dB

7.Moč: 120mA litijeva baterija

8.Ocenjeno čas delovanja: 20 ur

9.Zmanjšanje hrupa način: dvojni mikrofon hrupa povratne informacije Active Noise-Preklic

10.Zvočnik Premer: Ø 40 mm

11.Impedanca: 32Ω

12.Frekvenčni Razpon: 20Hz - 20KHz

13.Občutljivost: 110dB

14.Kabel: 1,5 m TPE

15.Mikrofon: da

16.N/W: 175 g

Izdelek Vsebine(brez trgovina na drobno polje):

Aktivni šumov, slušalke × 1pc

USB kabel za polnjenje × 1pc

Letalska družba ac × 1pc

O pošiljki: 1, Prosimo poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo, da pred nakupom, element, ki bo poslal, da se Registrirajo SAMO naslov. 2, Vsi predmeti, ki bodo skrbno preverite pred pošiljanjem. 3, Ladijski promet in Manipulativni pristojbina je nepovraten v vseh okoliščinah. 4, Naše cene NE vključujejo carine ali dajatve.Pogoji & Pogoji: 1, Razen če predmeti so popolnoma pokvarjen, mi ne nudi nobenih nadomestil ali izmenjav, prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli izjemnih primerih. 2, Okvarjen element, ki mora biti vrnjeno ne več kot 7 dni po prejemu izdelka, vam ne bo treba plačati nobenih dostava in provizij za ponovno odpremo. 3, V primeru manjkajoče dele, vas prosimo, da nas o tem obvestite najkasneje 7 dni in bomo urediti ustrezne dele. 4, nas Prosimo obvestite, če niste prejeli postavka po predvidenem urniku in bomo raziskali. 5, da bi dobro razumeli, kaj ste nakup, smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja, povezana, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate!Povratne informacije & Obrnite na nas: 1, Smo vedno prizadeva za ohranjanje visoke standard odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Torej, vaša 5 STAR Pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Smo prijazno zahtevo za vas, da nas kontaktirate takoj, ko imate težave, ali če želite, da bi nam nevtralne ali negativne povratne informacije, Prosimo, kontaktirajte nas!!!tako, da bomo lahko zbirajo vaše ideja, da bi naše storitve boljši in boljši, in dobrodošli nazaj v naši trgovini znova. 2, Kot odgovoren Prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem.Prosimo, da komunicirajo z nami, preden boste odšli na dopust nas NETURAL ali NEGATIVNE povratne informacije. 3, Smo cenimo vaš pozitivne povratne informacije in bomo nemudoma storijo enako za vas. 4, Trgovec, Prodajalec in distributer so dobrodošli.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Tip Vtiča Vrstica Vrsta
Odpornost 32Ω
Podpora Apt-x No
Vokalizmu Načelo Dinamično
Občutljivost 110±3dB
Z Mikrofonom Da,
Brezžično No
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Gonilnik Za Premer 40 mm
Čas je, da trg 2017
Nadzor Gumb Da,
Vrsta Nad uho
Uporaba musice
Slog Glavo
Frekvenčni Razpon 20-20000Hz
Blagovna Znamka INSERMORE
Nepremočljiva No
Podpora APP No
Brezžična Vrsta NOBEN
Nadzor Glasnosti No
Priključki 3,5 mm
Funkcija Aktivni Šumov
Sporočilo Žično
Dolžino Vrstice 1,5 M
Številka Modela IQ-3
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,

Podobni izdelki