Prosimo, nakup logistični številko naročila, Pj7899

Nov izdelek

€106.10

€176.83

-40%

Oznake:

grafike tees, velika grafika, tees, modra plesti skp, gotike, ples pero, tesen grafični tees, ahegao boy, pajama krilo, tkanine viskozni, krpo gothic

Dodatno plačati denar, če želite uporabljati hitrejši način dostave, ki stanejo več tovora.

Za primer,če boste morali plačati dodatnih $3 če želite izbrati drug način dostave

Prosimo, da 6 te,in se obrnite na prodajalca

Prosimo, upoštevajte, da številko ali ime izdelka, ki ste ga kupili.

Najlepša hvala!

Lahko vam srečno življenje!

Pozor!!

1.Za Velikost!

--- Sporočilo, ali opomba na reda, višina(cm) teža(kg),prsi(cm),kolk(cm).

--- Pošlji primerna velikost glede na velikost parametrov.

2.Za Razočaranje!

---Ne odpirajte spora,Ne pusti negativne povratne informacije!

---Na vse težave med dostava ali o izdelku,pišite mi na enkrat, rešiti težave!

Dal vam bom rešitev,100% zadovoljno in prijetno!

3. za popust!

--- Novi izdelki,Prvi, da uživajo velik popust!

--- Več predmetov (trgovina,dropshopping)!izračun in dati popust.

4. za darila!

--- Kliknite in Sledite gumb store!

--- Dodajte izdelke v Košarico in Seznam Želja

5..Za Ladijski Promet!

--- Priporočamo, hitra dostava, če bi več kot $60.Hitreje in Insurrance dobiti odškodnino v primeru, drago parcela je izgubil.Pišite mi, če želite izvedeti o dostavi in popust. --- Ruski:Pk-termeptuj.si Standardna Dostava//Pk-termeptuj.si Premium Dostava//Pk-termeptuj.si PUDO Dostava(Poslano na Sebi dviganje kabinet)//ruski Ekspres-SPSR.

--- Španija,Francija,Nizozemska:Pk-termeptuj.si Standardna Dostava.

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

1. Zaradi ročno merjenje prosimo, dovolite rahlo odstopanje(1-3cm) za merjenje podatkov. 2. Barva dejanski element, ki lahko nekoliko razlikujejo od slike prikazane na spletni strani, ki jih povzročajo svetlost zaslona in svetlost svetlobe. 3.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Postavka bo poslano na kupca, naslov za dostavo, le, zato prosimo, da Potrdite vašo voljo na naslov pred plačati skozi .Ampak včasih med nacionalnimi dostave je zelo odvisna od Kurirska Podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element ontime, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.Način dostave: elemente, ki bodo dobavljeni z China Post , To bo 15-25 delovnih dneh od odpreme datum.Elemente, ki bodo dobavljeni z USPS v ZDA, Popolnoma Varen!VSAK PAKET IMA ŠTEVILKO ZA SLEDENJE.To bo trajalo 7-12 delovnih dni od odpreme datum.Smo tudi ponudbo z DHL, UPS, EMS express dostava, pa boste morali plačati več denarja za express dostava.Dobavni rok: Vse elemente, ki bo objavljeno, da jo v roku 3-15 delovnih dni Po tem, ko kupec uspešno plačila .Predvideni čas dobave Mednarodni paket traja približno 15-60 dni, da ladja v namembno državo; Za post office preteklosti dostava statistika, poročilo.

Vrne sprejeta v roku 14 dni po tem, ko je kupec prejel blago.(Razen izdelane poškodbo okolja ali misusage).100% denar nazaj Zagotovljena!Vsi izdelki bodo preizkusili v 100% pred dostavo.Če je predmet, ki je disidirala za obdelavo poštnino Kupec ima do 14 dni od datuma prejema za izmenjavo novo.Vse stroške dostave, za vrnjene izdelke so tobe, ki jih plača kupec,Prosimo, kontaktirajte nas za povratni naslov

Smo pustili pozitivne povratne informacije za vas po prejemu plačila.Vaše mnenje je za nas zelo pomembno, pozitivne povratne informacije in 5 Rezultat DSR je zelo dobrodošel.Prosimo, sporočite nam, pred odhodom negativne povratne informacije ali 1 točko, 2point nizko DSR ali odpreti vse spore na in , prosim, dajte nam priložnost, da odpravite vse težave in bomo poskušali naše najboljše, da zadovoljijo svoje potrebe.

Številka Modela ŽENSKE
Vrhovi Tip Tees
Spol ŽENSKE
Rokav Slog Redni
Rokav Dolžina(cm) Pol
Vzorec Tipa Trdna
Slog Gothic
Vrsta Tkanine Oxford
Oblačila Dolžina Redni
Blagovna Znamka HVMODLZV
Postavka Vrsta vrhovi
Dekoracijo Beading
Material Viskoza
Ovratnik Posadka Vratu

Podobni izdelki