WIS Očisti Pore, Akne Treament Popravilo Obraz za Nego Kože, Anti-Akne Gel Akne Krema za Obraz

Nov izdelek

€10.54

€27.75

-63%

Oznake:

mešani korejski za nego kože, alo vera krema, lepota steklom krema za obraz, avokadovo kremo, lepota bela krema za obraz, krema s, krema por, lep obraz kremo, 24k gold beljenje kože face serum z, korejski nego kože u n

Značilnosti

1.18 g/kos 2.Pomirja in gladko 3.Anti-akne 4.Popravljanje kože, akne 5.Zmanjša pore 6.Sestavine: Salicylic acid in Rastlinski izvleček bistvo

O Ladijski:

1. Po oddaji naročila, bomo poskrbeli za dostavo v 2days, in bomo zamudo 1-2 dni ob vikendih 2. Dobavni rok je v večini držav je 20-40 dni, oddaljenih držav ali posebnih okoliščin približno 60 dni 3. Če niste prejeli blago , prosimo, obrnite na nas.s.a.str.

Povratne Informacije O:

1.Če ste zadovoljiti z naših storitev in izdelkov,Upam, da vam lahko nam 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.Vaša podpora pomeni veliko za nas. 2.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam bomo rešiti! 3.Cilj WIS je zadovoljstvo strank!

O WIS:

WIS je povsem razvit v sodelovanju s Švico.To predstavlja napredno tehnologijo in surovin Švicarske RAHN Skupine, proizvajalci kozmetike po standardih za zdravila, opravlja znanstveno in učinkovite zamisli, in je zavezana za izdelavo nego kože več znanstvenih in učinkovito, s čimer mlade potrošnike z Prišli do lepe kože izkušnje.

Številka Modela Anti - Akne Gel
Funkcija Zdravljenje Aken
Spol Unisex
Neto Teža 18g/kos
Postavka Vrsta obraz serum
Certificiranje GZZZ
Sestavine Rastlinski Ekstrakt,Hialuronska Kislina
Blagovna Znamka wis
Poreklo CN(Izvora)
Oblikovanje Gel
GZZZ YGZWBZ
Država/Regija Proizvodnji Kitajska

Podobni izdelki