IWHD Novi Diamant Odtenek LED Obesek Lahka Kuhinja Cafe Bar, Dnevna Soba Stekla Nordijska Sodoben Slog Svetilka Obesek Hanglamp Razsvetljavo

Nov izdelek

€40.48

€54.70

-26%

Oznake:

stekla nordijska luč obesek, kuhinja lučka, lučka za odtenek, razsvetljava seletti, lu obesek razsvetljave, stekla odtenek, sivo stekleno kroglo obesek svetlobe, obesek svetlobe cemente, kratek viseče luči, lampshad

O lučka,to je garancija je 3 leta!Specifikacije Svetlobno Vrsta Informacije Obesek Luči Slog, Nordijska Sodobne Japonske Konča Slikarstvo Predlagal, Soba Fit Jedilnico, Spalnico, Dnevna Soba je Predlagal, Soba Velikost 5-30 Dimenzije Stalnica Višino, Kot slika prikazuje Stalnica Širina Kot slika prikazuje Držalo Dolžine Kot slika prikazuje Verigo/Kabel Dolžine 100 cm Verige/Kabel Nastavljiv ali Ne Verige/Kabel Nastavljiv Krošnjami/Backplate Dimenzije 10 cm Žarnica Informacije Število Žarnic 1 Žarnica Znanja E27, Moč 4W (MAX:60 W) Žarnica je Vključene ali Ne, Žarnica je Vključena Material Stalnica Materialm Bakren Odtenek Material Steklo Teže Neto Teža(kg) 1 kg

Plačilo

1) Weaccept Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive throughsecure plačilnih procesor DEPOZITNI.

2)Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Ifyou ne more prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minutesand ponoviti Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljko

1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov MORA MATCHyour naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi andholidays.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, pleasecontact nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem possiblewith odgovor.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, bomo odločite, da ladja vaše itemfrom naš prvi na voljo skladišče za hitro dostavo.

Vrnitev

1. Youhave 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma, ko se wasreceived.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, je consideredused in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Tam so NOEXCEPTIONS!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE ZAGOTOVITI uswith dostave številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev in y

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v itsoriginal stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti,PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.ALI ste maychoose, da imajo zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če naj izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Garancija

1. 12months omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen itemsdamaged in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-monthwarranty.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku(in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je defectis in nam vašo številko naročila.NE BOMO POPRAVIL ALI ZAMENJAL IZDELKE Z ANEXPIRED GARANCIJO.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si!

Povratne informacije

Wemaintain visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% customersatisfaction!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na usimmediately, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo cansatisfactorily naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Feature6 Viseče Svetilke Svetlobe
Preklop Vrsta Gumb za vklop
Številka Modela P-44
Napetost 90-260V
Feature9 Dinning Dnevna Soba Svetlobe
Garancija 3 leta
Osnovna Vrsta E27
Zaključek Polirani Baker
Blagovna Znamka IWHD
Vir Napajanja AC
Material Steklo Kamen
Osvetlitev Prostora 10-15square metrov
Je Zatemniti Da,
Vir Svetlobe LED Žarnice
Feature4 vzmetenje svetilka
Slog Sodobno
Feature7 Obesek lučka
Število svetlobnih virov 1
Feature2 hanglamp
Lampshade Barve šampanjec
Vrsto Namestitve Kabel Obesek
Certificiranje EAC
Funkcija Luminaria Razsvetljavo
Je Svetil Vključeni Da,
Feature5 Doma Notranjo Razsvetljavo,
Feature3 svetilka suspendu
Feature8 Nordijska Lučka Lučka
Postavka Vrsta Obesek Luči
Tehnika Neprevlečeni
Mesto Hotelski Sobi
Feature1 Obesek Svetlobna Telesa

Podobni izdelki