M815 Polnilna 2.4 G Brezžična Tehnologija Bluetooth Dvojni Način Miško Urad Izklopite Prenosni Računalnik Neomejeno Iger Na Srečo Ultrathin Miško

Nov izdelek

€3.35

€3.80

-12%

Oznake:

miške, bluetooth za ponovno polnjenje miške za polnjenje, bluetooth receiv, lqs gaming miška, miško pomaknite, igra z miško, msi laser mouse brezžična, brezžične miške, android miško, zrak miško gaming

Bullet Točk:

1、Z dvojno način povezavo Bluetooth J / 2.4 GHz wireless mouse lahko deluje na DVEH NAPRAV, ki povezuje eno napravo prek povezave Bluetooth in drugih prek 2,4 GHz USB Sprejemnik.Lahko bi preklopiti načina, med dvema napravama s samo enim klikom.S samo eno miško, lahko preklopite brezplačno nadzor dveh naprav, iz namizja za tablični računalnik, prenosni računalnik z operacijskim sistemom Mac, zelo priročno.

2、Stikalo DPI ravni med 1000, 1200 in 1600 izpolniti tako redni in igralnih potrebe.Advanced Optical Tehnologije za Sledenje zagotavlja večjo občutljivost za natančno sledenje na različnih površinah.

3、Bluetooth načinu deluje s sistemom Windows / Android / MAC OS sistema.Enostaven za seznanjanje in povezovanje.Ne zasedajo vsaka vrata USB, ni treba skrbeti za nič USB vrata levo za miško. 2,4 GHz način dela z laptop, namizja ali katero koli napravo z USB vrata, enostavno priključite USB sprejemnik, plug and play.

4、Z slim ergonomska oblika in nemoteno motnega površino, ta brezžična Bluetooth miška fits udobno in popolnoma v vaših rokah, ki zagotavlja neverjetno uporabniško izkušnjo.

5、Li-polymer 400mAh baterije,visoko življenjsko dobo.Samodejni Izklop funkcija vam bo pomagal, varčevanje z energijo, kot je vaš Bluetooth miška bo izključena, ko je vaš RAČUNALNIK izklopljen ali sprejemnik je končala.

Značilnosti:

1. Dvojni Način: Bluetooth + 2.4 G wireless

2. Polnjenje: vgrajena baterija za ponovno polnjenje

3. Natančno sledenje: Strokovno ZAPISOVANJE natančnost določanja položaja

4. Tišina ključ: Neobvezno kliknite tišina

5. Visoka ločljivost: Max1600 DPI v visoki ločljivosti, za tekočine gibanja

6. Modna slim design: Slim design za eleganten videz in prenosno uporabo

Parametri:

Model izdelka: M185

Izdelek barva: črna, bela

Nazivni obratovalni tok: 10mA

Sistem iskanja: optika

Ločljivost: 1000/1200/1600DPI nastavljiv

Operater frekvenca: 2402-2480MHZ

Operacijski sistem: Windows/MAC OS

Brezžični delovni kanal: 16 samodejno okvir preskakovanje

Vmesnik USB: 1.1/2.0

Kvote delovna napetost: 5V

Velikost: o 112mm*57mm*20 mm

Teža: približno 60 g

Seznam Izdelkov:

1*Miška (dvojni način: Bluetooth + 2.4 G wireless)

1*Brezžični sprejemnik

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Bruto teža 60 G
Vrsta 2.4 Ghz Brezžična
Vrsta Napajanja Baterija
Slog Prst
Strani Usmerjenost Z Obema Rokama
Število Valjev 1
Paket Da,
Vrsta Vmesnika USB
Čas je, da trg 2018
Način Delovanja Opto-elektronske
Število Gumbov 3
Blagovna Znamka tmddotda
Številka Modela CC01098
DPI 1000/1200/1600

Podobni izdelki