Pomoč Bar Konča motorno kolo, Gume Krmilo 1 Par 1 cm 25 mm, ročaje za Suzuki Kawasaki Za Harley Chopper ŽELEZA 883

Nov izdelek

€6.13

€6.59

-7%

Oznake:

pripomoček za lov, davidson harley, 25 mm jack, suzuki vitara, de ročaja, model suzuki bandit 650, veliko motorno kolo prijemala, chopper harley, harley policija, ktm težav poiščete

Opis: 100% Čisto nov po tržnih proizvodov.Vintage Vzorec namenjen naredi, da se ohladi na vaše kolo.Brizganje Gume, ki je izdelana.Zelo Non-slip za varno vožnjo.Material:Visoko kakovost Mehka Guma Barva:kot na sliki kažejo Desni Strani Notranji Premer:1" na Levi Strani Notranji Premer: 7/8"

Paket je vključeno:

1 Par x ročaje (Levo in Desno)

Vgradnjo:

Primerni za univerzalno 7/8" & 1" standard krmilo.

Univerzalno za Harley Honda Yamaha Kawasaki Suzuki Truimph KTM in tako naprej.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 8. Čas Dostave:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Postavka Premer 0inch
Postavka Dolžina 0inch
Postavka Vrsta Prijemala
Vrsta Materiala Gume
Ime Modela 2241
Postavka Višina 0inch
Element Širina 0inch
Element Teža 0.15kg

Podobni izdelki