Udobno PU Usnje Non-Slip Glavo Trak, Pena Tipke za Oculus Prizadevanju VR Slušalke Blazine Glavo Določitvi Dodatkov

Nov izdelek

€7.05

€11.95

-42%

Oznake:

quest 2 trak, oculus quest 2 das trak, pimax vr, slušalke vr, oculus quest 2 trak, oculus prizadevanju trak, čelada vr, oculus rift vr, oculus prizadevanju zaščitnik, htc vive

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

[Special Design]Ta Oculus Prizadevanju glavo pene pad je zasnovan z mehansko raziskave za zmanjšanje teže in razširitev območja pod stresom.Ravnovesje Oculus očala za vaše glave za dodatno udobje in ne boste počutili represivne tudi po uporabi za Oculus Prizadevanju VR za dolgo časa.

[Materiala premije ]Izdelan z 100% čisto nov vrhunskih materialov prilagodljiv in dihanje, mehko in udobno.Enostaven za namestitev in odstranitev, se lahko očistijo in večkrat uporabiti.Zelo lahke, brez bremen.

[Okrepljeno anti-slip]Sponke modela, ne samo poveča stabilnost in udobje, vendar vam ni treba skrbeti, Oculus očala, ki sodijo off, ki se uporablja za Zmanjšanje pritiska čelada,ki zagotavlja boljši VR izkušnje.

[Videz Humanized Design]ploščica prihaja v 0.59 cm debele,namestite enega kosa pene pad glavo traku in uživajo udobno oblazinjenje na zadnji strani glave.

Barva:Črna

Material:PU + Krpo + Sponke

Vsebina Paketa:

1 x glavo Pene varstvo pad.

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Prikaz Številke NOBEN
Tip Senzorja Kot opis
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka olaf
Certificiranje NOBEN
Vrsta Hibrid
3D Očala Tip Virtualna Realnost
Krmilniki Da,
Sanjarstvo Doživetje Non-Čelada
Združljivo Napravo No
Vse-v-enem Virtualne Realnosti Očala No

Podobni izdelki