2.5 Inch 8 Zob Lesa Carvinga Disk Žaginega Lista Z Dvojnim Videl Zob Kotni Brusilnik Verige Disk Anti-Bakšiš

Nov izdelek

€3.29

€4.45

-27%

Oznake:

kotni brusilnik dewalt, bey blade, band rezilo, disk lesa, disk mlinček, bandsaw kovinsko rezilo, verige disk mlinček, lesa brušenje disk 125 mm, disk mlinček lesa, žago gasolin

Bullet Točk:

1、Široka Uporaba: mini ostra verige disk uporablja njegove hitrosti in mobilnosti za rezanje, oblikovanja, odstranite in engrave les, plastiko, ledu in trde gume.Verižne žage je omejeno med dvema jeklene plošče in vklesan trdno.Ali je to teksturo ali knotting, rezilo lahko enostavno cut materiala.

2、8 Zob Design: Naš 8-zob kotni brusilnik verige disk design zagotavlja gladko, polirano površino, uporabno za zmanjšanje naknadno brušenje.

3、Veliko Združljivost: kotni brusilnik verige diska je primeren za 4 palčni (100mm) ali 4-1 / 2 palca (115 mm) kotni brusilniki.Motorne žage disk lahko uporablja za ostrenje verigi, ali se lahko nadomesti, kot je potrebno.

4、Največja Hitrost: 13300RPM je idealen za upogibanje delo, na primer v skledo, da se hitro odstranjevanje odpadkov.

5、Toplo Opomba: To ni priporočljivo, da uporabite stikalo za zaklepanje delujejo na vse mlinček.V izogib resnim poškodbam, amputations, in smrti, preberite in upoštevajte vse električno orodje, navodila in navodila, priložena element.

Značilnosti:

Široka Uporaba: mini ostra verige disk uporablja njegove hitrosti in mobilnosti za rezanje, oblikovanja, odstranite in engrave les, plastiko, ledu in trde gume.Verižne žage je omejeno med dvema jeklene plošče in vklesan trdno.Ali je to teksturo ali knotting, rezilo lahko enostavno cut materiala.

8 Zob Design: Naš 8-zob kotni brusilnik verige disk design zagotavlja gladko, polirano površino, uporabno za zmanjšanje naknadno brušenje.

Odlična Združljivost: kotni brusilnik verige diska je primeren za 4 palčni (100mm) ali 4-1 / 2 palca (115 mm) kotni brusilniki.Motorne žage disk lahko uporablja za ostrenje verigi, ali se lahko nadomesti, kot je potrebno.

Največja Hitrost: 13300RPM je idealen za upogibanje delo, na primer v skledo, da se hitro odstranjevanje odpadkov.

Toplo Opomba: To ni priporočljivo, da uporabite stikalo za zaklepanje delujejo na vse mlinček.V izogib resnim poškodbam, amputations, in smrti, preberite in upoštevajte vse električno orodje, navodila in navodila, priložena element.

Specifikacije:

Ime izdelka: 2,5-Palčni 8-Zob Kotni Brusilnik Verige Disk

Orodje bar velikost: približno 16 MM (5/8")

Premer: približno 65 MM (2.5")

Največja hitrost (vrt / min): 13000

Teža izdelka: približno 60 g (vključno z embalažo)

Verige debelina: približno 0,5 cm/0.2 v

Pakiranje: blister kartico

Papir, velikost kartice: o 16.5*9.4*1cm/6.5*3.7*0.4 v

Seznam Vsebine:

1*8 Zob Kotni Brusilnik Verige Disk

Rezilo Materiala Karbida
Uporaba Prenova Ekipe
Število Kosov 1 Pc
Končna Drugo
Številka Modela verige pladenj
Rezilo Tip Krožne Žage
Velikost about 16.5x9.4x1cm/6.5x3.7x0.4in

Podobni izdelki