Honor 6 Pametna Zapestnica 1.47" AMOLED Plavanje Nepremočljiva Bluetooth Fitnes Spanja Srčnega utripa, Spremljanje Glasbe Kliče

Nov izdelek

€38.12

€127.07

-71%

Oznake:

band smart, osnovno fitnes zapestnica, doma smart, honor roll band, band 6 čast, čast bend 6 nfc, band 4 čast trak, band elast, čast huawei pas 3, mi smart band nfc

HONOR 6 je high-end pametna zapestnica z odlično kombinacijo eleganten videz in praktična pametne funkcije.Ponuja kisika v krvi/srčni utrip/spanje/ženski health monitor in različnih vrst pametnih opomnik, ki pomaga uporabnikom, da vedo, njihovo ustreznost in zdravstveno stanje jasno.

Značilnosti:

[Barvni AMOLED Zaslon] 1.47"velikih velikosti, barve zaslona poveča prikaz območja, ki jih 148%,prinaša širše vizije.2.5 D ukrivljene steklene zasnove kaže celostni videz,ki prispevajo k bolj gladki na dotik-izkušnje.

[Edinstven LOGOTIP+Dinamično Barv] Velika ČAST logotip in infrardeči vmesnik tipka na strani pokazati svojo osebnost v vsakem trenutku.Izberite vam najljubši stil prosto z energična trak barve.

[Priročno Kisika v Krvi, Monitor] globoko optimizacija strojne opreme za lahka pot, in algoritem, ki ga lahko natančno odkrivanje kisik nasičenost.Veste, vaše zdravstveno stanje v vsakem trenutku.

[24-Urna Srčnega utripa] HUAWEI TruSeen 4.0 je sprejel za spremljanje srčnega utripa okoli uro.Ko srčni utrip je previsoka ali prenizka,zapestnico bo dal pravočasno opozorilo,vam zagotavljajo vse vremenske razmere zdravstvenega varstva.

[Znanstvenih Spanja Monitor] HUAWEI TruSleep spanja monitor algoritem, ki ga je sprejel natančno snemanje spanja trajanje in ugotavljanje stanja spanja,v skladu s katero zapestnico ponuja več kot 200 izboljšanje predloge in osebno spanje pomaga storitve.

[Žensko Zdravje Upravljanja] Napovedati menstrualnega cikla po koledarju, metoda.Ponudba ženski menstrualni ciklus snemanja in opomnik, ki vam pomaga preprosto obraz posebno obdobje.

[Več Vaja Načini] Podpore 10 vrst profesionalni šport načini,kot so prostem teku,se v zaprtih prostorih, ki teče,na prostem, kolesarjenje in tako naprej, ki so se sestali vaš različnih uresničevanje potreb.

[Uporabniško Določeno, Gledam Obraze] Obstaja več kot 100 vrst stilsko pokliče za vas, da izberete.Prilagodite lahko tudi vaš najljubši čas za izbiranje sloga prosto.

[Hitro Polnjenje+Močna, Vzdržljivost] Magnetni hitro polnjenje zagotavlja boljšo vzdržljivost izkušnje.Podpora normalno uporabo,za 14 dni, zagotovo dovolj za vsakodnevno uporabo.

[50-Metrski Nepremočljiva] Lahko nosite med plavanjem, pranje ročno ali v dežju,ki vam pomaga pri soočanju z vsakodnevnim dejavnosti z vodo enostavno.

[Več Funkcij] Dohodni klic/obvestila, opomnik,opozorila za Budilko,Vreme,vozni Redi,Glasbe, nadzor,Daljinsko vodene kamere,Letalskih in hotelskih storitev,Najdi mobilni telefon.

Parametri:

Velikost zaslona: 1.47 cm

Zaslon Vrsta: barvni AMOLED zaslon

Ločljivost: 194*368pix

BT: V5.0

Združljivost: Android 5.0 in višje

Vrsta Baterije: Litij-Polimer Baterija

Zmogljivost baterije: 180mAh

Teoretično Čas Polnjenja: približno 65mins(25℃)

Teoretično Delovni Čas: 14 dni

Senzorjev: Pospešek senzor+senzor, Žiroskop+Optični senzor

Programska oprema: Čast terminal pametna zapestnica nadzor programske opreme, V6.0

Specifikacije:

Znamka: ČAST

Model: ARG-B19

Ohišje Material: Plastika

Trak Material: Silikon

Barva: Meteorite Črni/Sivi Galeb/Coral Pink (Neobvezno)

Vodo-Odpornih Ravni: 5ATM

Izbiranje Velikosti: 43*25.4 mm/1.69*1in

Izbiranje Debelina: 11.45 mm/0.45 v

Element Teža: približno 18 g/0.63 oz(ne vključuje trak)

Paket Velikost: 130*80*35mm/5.12*3.15*1.38 v

Package Teža: 90 g/3.17 oz

Opomba:

* Podatki so pokazali na sliki so pridobljeni iz HUAWEI Laboratorij.Dejanska vrednost, velja, da je dejanski predmet.

* V primerjavi z HONOR 5, zaslon območju, so se zvišale za 148% in zaslon delež povečala za 42%.

* IP klicanje treba prenesti prek dial trg, vas prosimo, uradne objave, za podrobnosti.

* Slike v mobilni telefon lahko nastavite kot klic z gumbom na trgu, in to ne podpore, se prijavite v izbiranje trga, ko je priključen na iOS mobilni telefon.

* Ta izdelek ni medicinski pripomoček.Merilnih podatkov in rezultati so samo za referenco, in ne kot osnova za diagnozo in zdravljenje.

* Ženski menstrualni cikel upravljanja funkcija ni podprta, začasno, ko priklop na iOS telefonov; funkcija slika je za označbo samo.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.OTA nadgradnja je podprta tudi v prihodnje.

* Na prostem, kolesarjenje lahko samo podprte v HUAWEI/ČAST EMUI 5.0 in višje ali iOS 9.0 in zgoraj.Pri povezovanju z drugimi telefoni,šport način, ne bo prikazana na zapestnico.

* Situacijske smart opomniki, kot so leti in urnike, se uporabljajo v povezavi z HUAWEI/ČAST EMUI9.1 ali več.

* Glasba za nadzor funkcija ni podprta, če je priključitev na iOS telefonov.

* Remote funkcija kamere je treba uporabljati z HUAWEI/ČAST EMUI 8.1 in zgoraj.

Package Seznam:

1*Pametna Zapestnica

1*Stojalo za Polnjenje(tudi kabel za polnjenje)

1*hitri zač

Združljivost Vsi Združljivi
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Jezik kitajski
Nepremočljiva Razred Strokovno Nepremočljiva
Zaslon Na Dotik Da,
Slog Šport
Vrsta Zaslona OLED
Zaslon Slog Pravokotnika/Kvadrata,-oblike
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Model Honor 6
Band Materiala KREMENČEV
Blagovna Znamka docooler
Snemljiv Pasu Da,
Funkcija Dejavnost Tracker
Ohišje Material ZLITINE

Podobni izdelki