TAC-NEBO COMTAC III Silikona, Naušniki Daul Edition Sluha Obrambo Zmanjšanje Hrupa Pickup Taktično Slušalke - CB

Nov izdelek

€122.68

Oznake:

slušalke peltor, grado šumov slušalke, slušalke slušalke vojaške, glasno šumov slušalke, slušalke peltor, comtac, bluetooth earmuff, comtac ii, taktično abs slušalke, taktično mono slušalke

Si želite slušalko, ki se lahko uporabljajo z vašo izvirno pritisni in govori (ne replika)?Ker imamo dve različici slušalke, ena različica je enako kot original slušalke peltor, in druga različica ne more biti uporabljate z originalno peltor pritisni in govori (non-replika).Dveh različicah imajo različne čip vezij.Prosimo, poskrbite, katero različico želite?Če morate uporabiti slušalke z vašo izvirno pritisni in govori (ne kopijo), prosimo, upoštevajte.Če ni pripomba, ki jo bo poslal drugo slušalko, ki ne more biti uporabljate z originalno peltor pritisni in govori .

Značilnosti:

1.Dvojne Svečke Design:2 stranski čepi design,lahko komunicirajo z 2 oseb s 1 airsoft slušalke, ki je veliko sluha defender slušalke za vodjo v airsoft športom. 2.Silikonski Naušniki - naušniki so narejene iz silikona, namesto navadne gobe.Torej, to airsoft naušniki so večja elastičnost in napetost, in zagotavljajo bolj udobno, z ušesi. 3.Prilagojena Mikrofon:Obe strani sta mikrofon vmesnik ,in jih lahko uporabite ta slušalke z levo mikrofon ali desno, mikrofon,samo do svoje navade. 4.Čip Zaščita - nadgradnja čip te slušalke je dobro zaščiten s filmsko plast, ki bo prinesla višje obrambne zmogljivosti in je plesni dokaz, prah dokaz in vlagi 5.Elektronsko Zmanjšanje Hrupa, - Z elektronsko aktivno zmanjševanje hrupa in mikrofon tehnologija to slušalko lahko zagotovi bolj jasen in naraven zvok.

Novi glavo vam daje svobodo, da se spremeni, ko ga uporabljate.Za razliko od prejšnjih slušalkami, boste morali zmanjšati svojo glavo pri prehodu na čelada montažo.

1 Vojaške slušalke
Zmanjšanje Hrupa
type5 Zaščitna uho tepec
Tip 7 Lovske slušalke
Številka Modela comtac iii
Slušalke Material
Type3 Dvojno sporočilo slušalke
Tip 6 walkie talkie slušalke
Rog Vrsta
Type2 Hrup preklic slušalke
Vrsta vtiča
Tip 4 Fotografiranje slušalke
Barva
Vodja obod
Baterije
Tip 8 Taktično slušalke
Naušniki Material
MIC vrsta

Podobni izdelki