1Piece prosto Živeče živali Živali Stenski Obešalnik Kavljem Tri Elks Lesa Steno Kavelj, Stenske Vrata Oblačila Plašč, Klobuk Obešalnik Kuhinja, Kopalnica, Brisačo Kljuke

Nov izdelek

€9.55

€13.26

-28%

Oznake:

otroška soba preprogo, vrata imetnika, oreh plašč obešalnik, krpo obešalnik stenski, plašč obešalnik polica stenska, krpo rack, classifier perilo obešalnik, pan obešalnik, 0 g obešalniki, krila, obleke, obešalnik

Elks Steno Kavelj

Odpravi to na steno svojega entryway in je prepričan, da pritegne pozornost gostov, ki vstopajo, ki bo poln nasmehov in hvali.Zid položeni z oko-lov znak, da je nekaj tako kot nalašč za hodniku.Tole tukaj je narejen iz kakovostnih črni Les 3 mm debelo in bo zadnje v dec pogoj za dolgo časa.Ima pet kljuke iz kovine.Uporabite te kljuke za obešanje ključev, plašči, ruta vrečke ali krpo vreče.Tako dobro, vklesan, je prepričan, da bi stene, ki je nameščena na privlačno.

Lahka mase, to steno kavelj je enostavno popraviti.Prav tako lahko to popravimo v vaši dnevni sobi, spalnici ali kopalna območja.To je lep naglas do jezera, lože in outdoorsy dekor, in je velik kot naselje darilo!Tako, da bi to, za vaš dom, čimprej.

Ukrepi za 11,8" široko . 5 montaža luknje izvrtane luknje za montažo. 5 Kljuke vključene, vendar montažo strojne opreme tools niso vključene.

Prosimo, upoštevajte: rack odbor je ročno izdelan iz 3 mm black basswood,NE železne kovine.Vendar še vedno dovolj močna, da podpirajo okoli 20 kg (9 kg) teža.

Material Les
SKU GAH-087

Podobni izdelki