Igra Za Družino El-50448 Tpms Aktiviranje Orodje Oec-T5, Ki Je Primerna Za Univerzalno Buick Tlaka V Pnevmatikah Reset Orodje

Nov izdelek

€2.74

€3.81

-29%

Oznake:

g skener, zunanje tpms univerzalni, avto senzor tester, duoyi tester, velika delavnica orodja, manometer olje, popravilo pnevmatike, obd prog, mac hladila, tlak tester, Avto orodje za popravilo

Značilnosti:

1.Za GM vozil, ki so opremljena s 315 ali 433 MHz Nadzor Tlaka v Pnevmatikah (TPM) sistem, "Senzor Ponovno Naučiti," Postopka je treba izvesti po pnevmatike rotacije, Nadzor na Daljavo Zaklepanje Vrat Sprejemnik Modula zamenjava ali Senzor Tlaka v Pnevmatikah zamenjavo.To ponovno naučiti, se lahko postopek izvaja z uporabo 2.posebno orodje: posebno orodje za EL-50448. Deluje tudi na 2014 za GENSKO spremenjeni modeli.

3.določeno orodje za diagnostiko: tlak V pnevmatikah senzor na modelih in po letu 2012 si lahko preberete, le z nekaj določenih diagnostičnih orodij.

4.združljiv: EL50448 deluje na vseh za General Motors (za Buick, za Cadillac, za Chevrolet, za GMC) proizvodi, izdelani.To ne bo delovalo, če ste kupili poprodajnem senzorjev, ki so napačno frekvenco.

5.Široko Uporabo:EL50448 primerni za G. M najbolj vrste vozil, opremljenih s 315 ali 433 MHz Nadzor Tlaka v Pnevmatikah (TPM) sistem.

6.Učinek:EL-50448 TPMS reset orodje, ki vam lahko pomagajo pri reprogram vse pnevmatike veliko lažje s 3 koraki.Tlak v pnevmatikah zaslon senzor za aktiviranje orodje, ki je enostavno za uporabo, ki aktivira posameznika, TPM senzor s pritiskom na en gumb.

Opisi:

1.Za vozila, ki so opremljena s 315 ali 433 MHz Nadzor Tlaka v Pnevmatikah (TPM) sistem, "Senzor Ponovno Naučiti," Postopka je treba izvesti po pnevmatike rotacije, Nadzor na Daljavo Zaklepanje Vrat Sprejemnik Modula zamenjava ali Senzor Tlaka v Pnevmatikah zamenjavo.To ponovno naučiti, se lahko postopek izvaja z uporabo posebnega orodja EL-50448.

2.EL50448 je bistveno orodje za zamenjavo tlaka v pnevmatikah senzor tlaka v pnevmatikah alarm odstranitev ali zamenjavo pnevmatike.Deluje na večini za General Motors (za Chevy/Buick/GMC/Opel), opremljena s 315 ali 433 MHz Tlaka v Pnevmatikah Monitor sistem (TPMS) senzor.

Specifikacije:

Barva:oranžna

Velikost:150*65*5 mm

Paket Je Vključeno:

1setx El-50448 Tlaka v Pnevmatikah Resetter

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Element Širina 6.5cm
barve Oranžna
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Blagovna Znamka CAFU
Postavka Višina 0.5cm
Postavka Dolžina 15cm
Postavka Vrsta Tlak In Vakuum Testerjev
Certificiranje CE
Vrsta Materiala Plastični
Elektronski No
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki