Hišni Pes Steklenica Za Vodo S Filtrom Za Hojo In Potovanju Pet Steklenica Za Vodo Neprepustni Lahki Pes Razpršilnik Vode Filter

Nov izdelek

€10.12

€14.26

-30%

Oznake:

razred pes skledo, elektronski pes razpršilnik vode, plin razpršilnik vode, mačka vode žogo razpršilnik, pes velik razpršilnik vode, imeti psa skledo, mačka lesa razpršilnik vode, 3 pes razpršilnik vode, x pes razpršilnik vode, pro pes skledo

Bullet Točk:

1、Pet Steklenico Vode: pes steklenico vode z vgrajenim filtrom, ki filtrov, nečistot in klor, in prihaja z deodorization in antioksidantov za varno hranjenje vode.

2、enoročno delovanje in enostavna uporaba: lahko odprete/zaklepanje vode z eno roko, z enostavno gumb, in krme vaše hišne ljubljenčke enostavno.Pritisnite gumb za vstop v vodo, spustite gumb za zaklepanje vode.

3、Dvojno prah-dokazilo in neprepustnih funkcija: out-going pokal je za prah-dokazilo pokrov, in zaprti silikonsko tesnilo znotraj pokal in gumb za zaklepanje načrtovanje pomaga, da se zagotovi, da ni uhajanja.Vam ni treba skrbeti, da bi dobili potovalna torba mokro, držeč pokal čisto in higienično.

4、Živilskih materialov: iz živilskih PC in ABS materialov, steklenico vode je vodilo prosto, brez BPA, varne in trajne, enostavno razstaviti in očistiti.

5、Primerna za mačke, psi, zajci in druge domače živali; zelo primerna za vsakodnevno hojo, potovanje, kampiranje, pohodništvo, itd.

Značilnosti:

1. Pet Steklenico Vode: pes steklenico vode z vgrajenim filtrom, ki filtrov, nečistot in klor, in prihaja z deodorization in antioksidantov za varno hranjenje vode.

2. Enoročno delovanje in enostavna uporaba: lahko odprete/zaklepanje vode z eno roko, z enostavno gumb, in krme vaše hišne ljubljenčke enostavno.Pritisnite gumb za vstop v vodo, spustite gumb za zaklepanje vode.

3. Dvojno prah-dokazilo in neprepustnih funkcija: out-going pokal je za prah-dokazilo pokrov, in zaprti silikonsko tesnilo znotraj pokal in gumb za zaklepanje načrtovanje pomaga, da se zagotovi, da ni uhajanja.Vam ni treba skrbeti, da bi dobili potovalna torba mokro, držeč pokal čisto in higienično.

4. Živilskih materialov: iz živilskih PC in ABS materialov, steklenico vode je vodilo prosto, brez BPA, varne in trajne, enostavno razstaviti in očistiti.

5. Primerna za mačke, psi, zajci in druge domače živali; zelo primerna za vsakodnevno hojo, potovanje, kampiranje, pohodništvo, itd.

Specifikacija:

Ime: Jjeza Steklenica za Vodo s Filtrom

Barve: modra, roza, bela

Material: hrana razred PC+ABS

Velikost izdelka: približno 65*65*245mm/2.56*2.56*9.65 palčni

Pakiranje velikost: približno 70*70*253mm/2.76*2.76*9.96 palčni

Kapaciteta: 330 ml

Teža: 200 g o

Maksimalna temperatura vode: 60℃

Funkcija: s filter gibanja + prahu kritje

Primeren za: mačke, psi, zajci in druge domače živali

Seznam Vsebine:

Steklenica Za Vodo*1

Filter*1

Funkcija 03 hišne vode hranjenje
Material Drugo
Vir Napajanja Drugo
Napetost Other
Max Izhodna Drugo
Min Izhod 200 g
Debelo Da,
LCD Zaslon Da,
Glasnost Drugo
Funkcija 04 zunanji napajalni mačka
Funkcija 01 Pes Podajalnik
Vrsta pet steklenica za vodo
Funkcija 02 Pes Vode pan
Je Pametno Napravo No

Podobni izdelki