JJC Kovinski Ročaj L Nosilec za Fujifilm XPro3 XPro2 XPro1 Nadomešča Fuji MHG-XPRO3 MHG-XPRO2 MHG-XPRO1 Arca Švicarski Tip L Ploščo

Nov izdelek

€33.15

€36.83

-10%

Oznake:

instax mini, arca švicarski, x pro3, fuji xpro2, hood jjc, aluminijasto ploščo, a7c kletko, uplinjač cb, jjc fujifilm kapuco, nahrbtnik švicarski

JJC Kovinski Ročaj L Nosilec za Fujifilm XPro3 XPro2 XPro1 Nadomešča Fuji MHG-XPRO3 MHG-XPRO2 MHG-XPRO1 Arca Švicarski Tip L Ploščo

V JJC HG-XPRO3 Fotoaparat Ročaja je izdelana za Fujifilm X-Pro3, X-Pro2 in X-Pro1. Narejena je iz kakovostne aluminijeve zlitine, ki je čvrst in vzdržljiv.Te vrste kovinske konstrukcije je tudi odlično ujema za ohišja fotoaparata.Ročaj je anti-slip in lahko vam z vrsto udobno ročno občutek zaradi mikrovlaken usnje na svoji površini.Po pritrditev ročaja na fotoaparat, da boste uživali bolj udobno in varno drži za vaše streljanje.Veliki odprtini na spodnji vam omogoča, da odstranite baterijo, ne da bi pri izključi celotno oprijem.Prav tako prihaja z zvočnik tipka za enostavno dostop do vaše kamere zvočnik.Na dnu ročaja sprejme Arca Švicarski Vnesite hitro sprostitev plošča design in lahko pritrditev tega ročaja za Arca Švicarski Sistem stojala neposredno.Ali lahko ga namestite na drugi stativi ali naprave prek 1/4"-20 nastavek za stojalo.Poleg tega je ta ročaj omogoča povezavo JJC HS-ML1M strani traku (kupite ga posebej).JJC HG-XPRO3 nadomešča Fujifilm MHG-XPRO3, MHG-XPRO2 in MHG-XPRO1.

Glavne Značilnosti Izdelka

Posebej zasnovan za Fujifilm X-Pro3, X-Pro2 in X-Pro1

Ponuja bolj udobno in varno držite za streljanje

Visoko kakovostne aluminijeve zlitine gradbeništvo z mikrovlaken usnje

Dostopov do baterijo in pomnilniško kartico, ne da bi pri off oprijem

Omogoča povezovanje zapestnega traku

Sprejme Arca Švicarski Vnesite hitro sprostitev plošča design,

Nadomešča Fujifilm MHG-XPRO3, MHG-XPRO2 in MHG-XPRO1

Paket Vključuje

Fotoaparat Ročaja x 1

Navodila za uporabo 1 x

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4 )STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6) bi radi opomnili, da uvoznih dajatev,davkov ali doplačila prinesel vaš lokalni carinski bo odgovoren za kupce.Za nadaljnje podrobnosti,se lahko posvetuje za vaša lokalne navade pred nakupom izdelkov.

7) ponujamo tudi UPS,DHL hitreje dostava pot v primeru, da morate blago nemudoma.Prosimo, izberite pravilno odpremno način pred nakupom izdelkov.

1) Vse proizvodov, prodanih na JJC Uradni Trgovini so zagotovljena za ENO POLNO LETO pred napak v izdelavi in materialu.

2) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Kupec mora jasno descript okvarjen s polno informacij po e-pošti.Če je potrebno, video in povezava do nas, da prikažete z napako.

3) Če ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

4) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

5), Bomo povračilo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

6) Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Menimo, da je najboljše kakovosti in top-razred podjetje izvira iz stroke in storitev.

Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta ročaja
Za Fujifilm MHG-XPRO3, MHG-XPRO2 in MHG-XPRO1
Material Aluminij
Nadomešča Fujifilm MHG-XPRO3 MHG-XPRO2 MHG-XPRO1
Blagovna Znamka JJC
Uporaba Mirrorless Sistem Kamere
Številka Modela HG-XPRO3
Teža (g) 91g

Podobni izdelki