ThinkRider ANT+ Hitrost in Kadenca Dvojno Računalnik, senzor za merjenje hitrosti kolesa in kadence Primerna za iGPSPORT bryton Zwift

Nov izdelek

€6.01

€20.72

-71%

Oznake:

igpsport igs618, cadans senzor magene, moški računalnik, starinsko kolo, kolesarska oprema splošno, bryton podporo, ant farm, ant zwift, tacx trainer, magen senzor

Kako uporabljati:

Če kadence in hitrosti uporabljajo skupaj, ki jih potrebujete za nakup dveh naprav.V hitrost način, morate nastaviti premer kolesa v kolesarski računalnik ali aplikacij,tako da hitro podatki točni.Boste morali vzeti baterijo ven, da preklopite kadence/hitrosti način.

Opomba:

Ker mednarodnega prevoza, število presega 4, in bomo razstaviti CR2032 gumb baterija za izdajo.

Hitrost in Kadenca dvojni senzor

Ko spremenite funkcije,morate odpreti pokrov in vzeti baterijo ven,potem lahko preklopite kadence/hitrosti način, ker je stikalo pod baterijo.

ANT+ in BLE dvojno protokola

Senzor je kompatibilen s skoraj 95% oprema.To lahko priključite kolesarski aplikacije, kot STRAVA skozi BLE,tako da lahko posnamete vaše dejavnosti na vašem telefonu.Prav tako lahko povežete vaš kolesarski računalnik ali GRAMIN ure s pomočjo ANT+ Protokola,tako da boste lahko prebrali podatke, številke na vaš kolesarski računalnik.

IP67 nepremočljiva

Senzor je dobre kakovosti seal ring.Ravni hidroizolacijo je IP67.Lahko vozijo na deževne dni.

Navodila

 Merjenja hitrosti

1. Odstranite pokrovček za baterijo, odstranite baterijo, in obrnite stikalo S(Hitrost).Dal nazaj baterijo in zaprite pokrov. 2. Kraj ukrivljen gume blazinice na spodnji senzor in jih priložite prednje pesto kolesa z gumijastim trakom. 3. Zavrtite sprednje kolo, zbudi senzor in ga povežite s kolesarski računalnik ali app.

 Merjenje kadence

1. Odstranite pokrovček za baterijo, odstranite baterijo, in obrnite stikalo za C(Kadenca).Dal nazaj baterijo in zaprite pokrov. 2. Kraj ukrivljen gume blazinice na spodnji senzor in jih priložite ročice z gumijastim trakom. 3. Obrnite ročico, zbudi senzor in ga povežite s kolesarski računalnik ali app.

Številka Modela C3
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki