Za VIP 1Pcs Detangling Lase Krtačo

Nov izdelek

€4.14

Oznake:

priključna, povezavo vip, jp, krono logotip, jp nalepka, vip darilo, logotip vip, vip watch, emblem kovin, avto nalepka vip

Bullet Točk:

1、Zmogljiva Funkcija: mehko vodja glavnik, ki je ločen ščetine, ki so enostavno splezati las, primeren za curling, valovite, dolge in debele lase.

2、Non-slip Design: glavnik je non-slip in udoben oprijem gume tako, da vam pomaga držite tesno; glavnik, vam lahko pomaga, da se posuši lase hitro in lasje videti sijoča.

3、Več namenom: lahko uporabite glavnik za pranje las, tangling, masažo in čiščenje lasišča.In je tudi primeren za suhe lase.

4、Premium Material: Narejeni iz visoko kakovostnih materialov; glavnik je, močan, vzdržljiv, lahek in enostaven za čiščenje.

5、Enostaven za Uporabo: Če so vaši lasje redno zvit ali zvit v 3a da 4c pričeske, to glavnik vam lahko pomaga glavnik ohlapno kodre, in glavnik, lahko shranite tudi nekaj manjših okraski in gume pasovi za enostavno uporabo.

Zmogljiva Funkcija:

Mehko vodja glavnik, ki je ločen ščetine, ki so enostavno splezati las, primeren za curling, valovite, dolge in debele lase.

Non-slip Design: glavnik je non-slip in udoben oprijem gume tako, da vam pomaga držite tesno; glavnik, vam lahko pomaga, da se posuši lase hitro in lasje videti sijoča.

Več namenom: lahko uporabite glavnik za pranje las, tangling, masažo in čiščenje lasišča.In je tudi primeren za suhe lase.

Premium Material: Narejeni iz visoko kakovostnih materialov; glavnik je, močan, vzdržljiv, lahek in enostaven za čiščenje.

Enostaven za Uporabo: Če so vaši lasje redno zvit ali zvit v 3a da 4c pričeske, to glavnik vam lahko pomaga glavnik ohlapno kodre, in glavnik, lahko shranite tudi nekaj manjših okraski in gume pasovi za enostavno uporabo.

Specifikacije:

Material: ABS

Velikost: o 24.5*5.5*4 cm/9.65*2.17*1.57 v

Seznam Vsebine:

2* Detangling Lase Krtačo

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka rdeča dieny
Številka Modela detangling krtačo
Velikost As the detail show
Material Drugo

Podobni izdelki