Omrežja Orodje za Popravilo Kit Računalnik Ethernet LAN Kabel Tester Žice Rezalne Klešče, Izvijač Robljenjem Vzdrževanje Orodje, Komplet z Vrečko

Nov izdelek

€9.11

€15.19

-41%

Oznake:

kraftool izvijač, nastavite ključ, pc set, pražena izvijač nabor, multitul, phonefix orodje, cabl omrežja tester, multimet, rg45 robljenjem orodje, cu cevi rezalnik

Opis

Značilnosti: Prenosni slog z odlično obliko.To ne poškoduje, oluščen-žice in deluje z visokim izkoristkom.Usta pritisnite-klešče je narejen iz magnanic jekla ,ki je težko in trajne.Med tem, ko uporabljate pritisnite-klešče,samo vstavite cystal vrh v svoje mesto in pritisnite to.Za 4,6,8 poljaki mudular povezavo.Specifikacija: Material: magnanic jekla Barva: Kot slika show Package seznam 1: 1 x Omrežni kabel objemka plier 1 x Mini Stripping Nož Paket seznam 2: 1 x Omrežni kabel objemka plier 1 x Mini Stripping Nož 100 x Crystal Priključki 2 x Kabel Tester Paket seznam 3: 1 nastavite Omrežja Orodje za Popravilo Kit

Express prevoz navodila in Povratne informacije:

(1)Prosimo, preberite naše postavka specifikacije zgoraj skrbno in potrdite, da je tisto, kar potrebujete. (2) ne govori z nami na linijo ali pustite sporočilo tukaj na vsa vprašanja naših element, dostava rok in ceno. (3) Če nekaj dodatnih poraba na naši predmeti, vas prosimo, da nas vprašati.

Nekateri obvestila o ladijski:

(1) Kitajska pošti čas dostave je okoli 25-55 dni (nekateri potrebujejo okoli 45 dni), vljudno prosim biti malo potrpežljivi, medtem ko čaka na vaše parcele. (2)prav tako menijo, drugih Izrecnih ( DHL ali EMS) 2 do 8 dni za dostavo. (3)Prosimo, da nas kontaktirate na enkrat, če obstajajo kakršne koli neobičajnega pošte. (4) Prosimo vas, da nam pošljete vaše predloge, kot veste kaj boljši od nas.Hvaležni vam bomo za dobre ideje. (5) Če si ponudbo naših Kitajska Pošti brezplačna dostava postavk, smo SAMO prevoz preko Kitajske POST.Mi bi opravljanje naših nalog isto, kot tisto, kar smo se dogovorili. (6) ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. (7)Mi bi poskušali naše najboljše, da se prepričajo, vendar brez nerazumnih zahtev, prosim.

Dostava Po Celem Svetu:

Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, zlasti v prometni sezoni.Običajno paket bo dostavljen v 15-35 dni, 25-50 dni v prometni sezoni,in 50-90 dni v Braziliji.Če posebnih razlogov povzroči dostave odlašanja, lahko stik z mano za razširitev dostave zaščito čas.

Nadzor kakovosti:

(1)Mi test vsak element pred odpremo, da se zagotovi, da so v dobrem stanju. (2) Kot izkušen dobavitelj smo package blaga v škatli polje z EPE, ki bi preprečil vaše predmete iz nekatere nepričakovane škode učinkovito med porodom. (3)ponujamo vam hitro dostavo, običajno okoli 2 dni za pripravo.To je približni čas, vašo pošiljko podatki bodo do svoje posebne naloge. (4)radi bi vas obvestili številko za sledenje, ko smo?ve poslali svoje izdelke.

Povratne informacije/Razred naše storitve:

Pls pustite nam vaš komentar za naše izdelke in storitve po vas?ve prejeli vaše izdelke; to nam bo pomagalo doseči v prihodnosti.Smo?ll rezervne brez truda za nadgradnjo naše celoten sistem, da zadovolji vse naše vrste strank.Če obstajajo težave, vas prosimo, da stik z mano, bom po svojih najboljših močeh rešiti vaš problem.Vašo spodbudo je moj greatesr opravljanje.

DIY Dobave ELEKTRIČNI
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Gospodinjski Orodje Set
Material magnanic jekla
barve picture show
Paket vrečko
Vrsta Noži
Velikost no
Blagovna Znamka Tomastine
Številka Modela Omrežja Orodje Za Popravilo Kit

Podobni izdelki