Steve Jobs Umetnosti Tiskanja Wall Art Tukaj Je, Da Je Nor Tisti, Citiram misli drugače Natisni Plakat Platno Slikarstvo Brez Okvirja Doma Dekor

Nov izdelek

€6.50

Oznake:

steve jobs dela, satriani, diamond slikarstvo rdeče drevo, barve peska, canva avto, indi soba, cd dekor, skp gel, berlin, nail art z crackle lak

Ime izdelka: Steve Jobs Umetnosti Tiskanja Wall Art Tukaj Je, Da Je Nor Tisti, Citiram misli drugače Natisni Plakat Platno Slikarstvo Brez Okvirja Doma Dekor

Informacije o izdelku

Slika je narejena iz kakovostnega Platna, ki je najboljši tiskani material krpo.Njeno teksturo je tesno debel, ima močne umetniške, nepremočljiva in trajne značilnosti,ne Bo zbledi v 30 letih, ki je primerna za obešanje in Primerna za uokvirjena.Valjana in dobavljeni v papirni Zaščitni cevi Visoke kakovosti plakat, natisnjen na platno je 4 CM belo obrobo obeh straneh, Enostaven za okvir, Great wall decor Lepše, kot Papir za Plakat, lahko ohraniti v daljšem obdobju

Odlična izbira za dekoracijo sten in notranje dekoracije.Super darilo ideja za vašo poroko, obletnico,Zahvalni dan, Božič, materinski Dan, očetovski Dan, valentinovo, rojstni dan, in drugi.

Dostava

Mi ladje po vsem svetu, ki jih ePacket, CPAM, EMS, DHL, FedEx, TNT in tako naprej.Mi smo nezmožen za nadzor čas dostave ker se obdelujejo, ki jih Tretje osebe, storitev, vendar če pošiljka še ni prispelo v predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali in vam zadovoljni odgovor.

Brezplačna dostava preko ePacket ali Kitajska Post Registrirani Letalski Pošti.Ponujamo tudi dostava po EMS, TNT, DHL itd., ki jih potrebujete, da dodate malo več ladijskega stroškov.

Čas Dostave

Zagotavljamo vam, da ladja v roku 72 ur po za potrditev plačila (razen Počitniških).V primeru nepredvidenih razmer, kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času, in spremljanju, ki je tesno, da ladja vaše naročilo kmalu.

Dostava dostava se precej razlikujejo od Države in Regije živite.Nekateri od vas potrebujejo malo potrpljenja, ampak, da bodo prišli na varno.

1. Kitajska Post Air Mail: Običajno 15 - 50 da ys, vendar v Braziliji morda potrebovali 2 do 3 mesece.Če ne morete čakati tako dolgo, prosim, ne kupi, ali izberite druga hitra dostava pot.Hvala!

2. ePacket: Običajno 7 - 50 dni

3. Ruski Zraka: V roku 25 dni

4. EMS: Običajno 4-15days

5. DHL: Običajno 3-10 dni

6. TNT: Običajno 4-10days

7. FedEx: Običajno 3-10 dni

Plačilo

Sprejemamo: VSA, MasterCard, Depozitni ali PAYPAL

Pri uporabi Depozitni, vaš denar je varno deponiran v vaš račun.Denar, ki se bodo sprostila, da nam po tem, ko boste potrdili dostavo.Plačilo mora biti izvršeno v 3days naročila.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu.Prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Vrne in Vračilo

100% Dobil Garancijo Na Zadovoljstvo.Če so kakršnakoli vprašanja, prosimo, pišite prvič.Če je bil izdelek poškodovan ali izgubljen v tranzitu, izmenjavo ali polno nadomestilo je sprejemljiva.

Povratne informacije

Če niste zadovoljni s točko, prosim, pustite pozitivne povratne informacije (5 zvezdic), za nas, je zelo pomembno, za nas, najlepša hvala!

Če niste zadovoljni s to transakcijo, iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo to najbolje rešiti vaš problem.Hvala in srečno nakupovanje

Tehnika Spray Slikarstvo
Predmeti Slika, Slikarstvo
Medij akvarel
Okvir No
Podporne Baze Platno
Original Da,
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Vrsta Platno, Saj
Slog Sodobno
Obrazec Enotni
Blagovna Znamka BAIZERUIS
Številka Modela 20180606
Frame mode Brez okvirja
Material Platno

Podobni izdelki