Pogled od zadaj Kamero Za Audi A6 A7 2009-2019 2020 8-Palčni Zaslon Original Nadgradnji Zaslon Prtljažnik Ročaj CAM Povratne Dekoder Vmesnik

Nov izdelek

€111.07

€165.77

-33%

Oznake:

mi obračanje fotoaparat, a6 a7 fotoaparat, audi a6 a7 avant, audi a3, ds fotoaparat, dotik digitalno video kamero, kondenzator dashcam, kamera vzvratno, audi a6 c6 avant, audi a6 c8 primeru dodatki

Inteligentni Skladbo Parkirišče+Kamera Zadaj+Spredaj kamera+DVR+Zasnovan za Audi pretvorbo kompleti nedestruktivne namestitev: ni treba, da se uniči izvirnik avto žice in ne novem programskem je potrebno.Ne bo vplivala na normalno garancijo 4s trgovini.Originalni avto vrata je priključen na električno omrežje in namestili, to je tako preprosto!

Primeren Za Namestitev Modeli:

Za Audi A6 A7 2009~2020

(Samo za 8 Palčni zaslon) Cena & Paket vključuje : 1 x Kabel LVDS 1 x Napajalni Kabel 1 x Dekoder Polje, 1 x Fotoaparat Kit 1 x Priročnik za Vzvratno Kamero Ključne Značilnosti: 1 .Visoko-definicija in 170 stopinjski širok 2 kotov gledanja. Rešiti vprašanje slab avto, pogled od Zadaj učinek, so lahko v pomoč parkirišče in zmanjšanje incidentov in nesreč. 3. Podpira NTSC TV-sistem 4. Izdelana iz visoko kakovostnega in vzdržljivega materiala 5.Podpora istem zaslonu originalnega vozila radar Specifikacija:

Ločljivost: 800x480 1.Camerfa Napajanje: DC 12V

2.Zaslon vrsta: brez zaslon na dotik

3.Jedro številka: Dual Core

4.TV sistem: NTSC

5.Telo pomnilnik ROM: 1GB Teči pomnilnik RAM: 1 GB

6.Jedro številka: Dual Core 7.Operacijski sistem: Windows CE 8.White Balance: Auto 9.Video Kabel Dolžina: približno 6m Posebno Obvestilo : (Pomembno) 1. Poskrbite, da vam naročilo fit model z desno accessaries, bomo v stik z vami po elektronski pošti, da potrdite avto podrobnosti za vaše naročilo.Prosimo, poskrbite, da je pravilen e-mail naslov, tako da smo lahko stiku z vami in poskrbi da ASAP. 2. Prosimo, prepričajte se, pravi naslov za dostavo, in sprejemnik telefonsko številko.Zelo pomembno je, da morate biti pri paket doseže vaša vrata v predvidenem dni.Ko nihče ne sprejme paket, vrnitev ladjar stroškov, bo zelo, zelo visoko, in kupec mora napolniti.O Plačilu: sprejemamo najbolj priljubljenih načinov plačevanja preko Pk-termeptuj.si DEPOZITNI.O Ladijski Pošiljka bo urejen v roku 3 delovnih dni po plačilu se izbrišejo, tako dolgo, kot kupca podatke in naslov za dostavo je potrjena.Prosimo, navedite pravico, poštna številka in veljavno telefonsko številko, da se prepreči zamude pri dostave. 1) Smo običajno ladja z DHL, EMS, ARAMEX --- mi izbrati najbolj ekonomičen način, med njimi za vas.Zda, Kanadi, Avstraliji, Rusiji, Evropi in Državah, ki so naše leadin trgu. 2) ne Bomo ladjo, da se APO/FPO, P. O, POLJE, naslove. 3) samoti pristojbina izključi , na naslove, navedene v oddaljenih območjih na DHL/UPS spletno stran, se zaračuna dodatno US$30. 4) Brazilija, Rusija stranke prosimo, izberite EMS, tako da bi lahko skozi carinske hitreje. 5) Srednja Enostavno Državah, Afriških Držav , prosimo, izberite ARAMEX dostava pot. 6) Savdska Arabija stranke je treba pokazati copy/prevara sprejemnika ID vladi, ki se carini.Vrnitev in Garancija za Vse elemente, ki so čisto nove naravnost iz tovarne.Ponujamo vam ENO Leto Tovarniške Garancije (dodatki niso vključeni).Garancija se razveljavi kot: (1) Škoda, ki jo povzroča: Nepotrebnega obrabe & solza, umazanijo, zlorabe, nepravilne namestitve ali delovanje, malomarnosti, nesreče. (2) kakršne Koli škode, nastale zaradi nepravilne embalaže, ko kupci vrnete izdelek za nas. (3) Če je predmet, ki je bil razstavljen oziroma popravljen s strani nepooblaščene osebe.Povratne informacije Strank zadovoljivo je naš končni cilj.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.Če imate problem ali vprašanje, vas prosimo, kontaktirajte nas, preden odprete spora ali zapušča vse vrste povratne informacije.Vsa sporočila ali e-pošto bomo odgovorili v roku enega delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email ali pritožbo naše upravljanje.

Ime izdelka Za Audi A6 A7 2010~2020 Povratne Modul Dekoder
Vrsta Materiala ABS
Objektiv Material Plastični + Steklo
Auto Pogled Od Zadaj Kamero Za Audi A6 Obračalni Dekoder
Originalni Zaslon nadgraditi Fotoaparat Za Audi A6 Parkiranje Kamera
Shell Materiala Plastični
Dolžina Video Kabel 6M
Združljiv Originalni Monitor Za Audi A6 A7 2010~2020
Vodilno Črto Da,
Vozila Spredaj Pogled kamere Povratne Kamera zadaj Dekoder Za Audi A6 A7 2009-2020
Smernica Vzorec dinamični poti
Uporablja vozil Za Audi A6 A7 2010~2020
Žice ali Brezžično Žice
Certificiranje ROHS
Povratne Kamera zadaj Dekoder Za Audi A6 A7 2010~2020
Tip Alarma Pribor
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Liislee

Podobni izdelki