Otroci Gradnjo Utrdbe, Gradnja Gradov v Predorih Šotori za Vgradnjo DIY 3D Magination Gojenje Igra, Hiša, Montaža Igrače Otrokom Darila

Nov izdelek

€15.83

€26.38

-40%

Oznake:

diy elektronov kit, pliš, diys otroci šotor, ptica na prostem, velika stavba kit, flis jumpsuit z zadrgo, tabor zunanji šotor, lak za prenos, 3d človek majica, notranja polica rastlin

Gradnje Fort Stavbe Komplet: Vključuje 51 palice in 36 žogic.Naše izdelavo komplet omogoča otrokom, da graditi utrdbe vseh oblik in velikosti!

Prožna Stebla Zabavno za Boys & Girls: Naš fant je končni utrdbe builder kompletov je namenjen otrokom v starosti 5 in up, lahko zgradijo jame, igra šotor, raketa, hiša, iglu, princesa grad, tunel, teepee, igrače, šotori, piratska ladja, samo dodati posteljo stanja ustvariti hideaways.

Enostavno Graditi & Trajno: Narejen z solid premium plastike, preprosto vstavite in zasuk palice v kroglice, graditelja poveže v nekaj sekundah in enostavno razstaviti, št strukturnih propad.Prihajajo z vrečko za shranjevanje, prenosne, za v zaprtih prostorih in na prostem.

Iskra Ustvarjalnost in Iination: Popolno ustvarjalno igrače za 2-3 ali več otrok, da se igrajo.Otroci, ki delajo skupaj, da načrt in reševanje problemov, gradnjo različnih ustvarjalnih struktur, kot Nalašč izobraževalne igrače, darila za rojstni dan, počitnice, Božič, Halloween, novo leto!

Številka Modela:Gradnje Fort Stavbe

barva:Zelena & rumena

material:plastika

velikost:150x120cm

Vsebina Paketa:

1 set x DIY šotor igrača

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Opozorilo V spremstvu staršev
Material Plastični
Plastika Tip ABS
Značilnosti Zložljivi
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Plastika/Lesena Igra Hiša
Starostni Razpon > 3 let
Številka Modela G0106

Podobni izdelki