LED Trak je Fleksibilen Neonska Luč 12V Nepremočljiva Luces Led Trak, Vrv, Zatemnitev Flex Cev Trak Sobi Toplo Bela Rumena Rdeča Zelena Modra

Nov izdelek

€3.72

€5.39

-31%

Oznake:

veliko na prostem svetlobo, fish hook, mens outdoor luči, neon, neonske luči znak, flex trak, vodotesen, neon znak, ženski neon znak, neon luči znak, soba dekor

US$1.00 Vse Naloge, ki jih

Veljavna V roku 3 Dni US$2.00 Naročila Nad US$15.00

Veljavna V roku 3 Dni US$3.00 Naročila Nad US$20.00

Veljavna V roku 3 Dni US$4.00 Naročila Nad ZDA$30.00

Veljavna V roku 3 Dni US$5.00 Naročila Nad US$45.00

Veljavna V roku 3 Dni US$10.00 Naročila Nad US$76.00

Veljavna V roku 3 Dni Trgovina Priporočilo Nepremočljiva Star Svetlobo Niz US $ 6.61 LED Regrat Dlak Svetlobe US $ 3.88 LED Snežinke US $ 5.70 LED Bakrene Žice Luč US $ 11.56 led žarnice niz luči US $ 5.85 LED Sončne Svetlobe Niz US $ 8.07 Stranka Sončne Lightt Bombaž Žogo za Niz Luči

Prednosti izdelka

LED prilagodljiva, neon, luči, popoln nadomestek za tradicionalne stekleni cevi neon luči, ima naslednje značilnosti:

1. Varnost-24V napetosti;

2. Trajno-PVC kožo, ni enostavno, da bi prekinil, enostaven za transport, namestitev, itd., trajno;

3. Varstvo okolja in varčevanje z energijo,-ni potrebe po stekleni cevi, ni potreba, da izpolnite v inertnem plinu, ni potrebe po visoki napetosti, da se lahko enakovredno približno 1/10 tradicionalnih neonskih luči;

4. Lepo izdelana-prožno kožo lahko enostavno oblikovane in proizvodni postopek je preprostejši od tradicionalnih neonskih luči.

5. Mehka svetloba--LED prilagodljiva neonskih luči se proizvaja v našem podjetju so urejene z visoko svetlost LED lučka kroglice v visoko gostoto porazdelitve, z dobro svetilnostjo svetlost, ampak svetloba je mehka in ne v nebo vpijoče.Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo v različnih krajih.

Uporaba področje

LED prilagodljiva Xiahong lučka, znan tudi kot led vzmet ali rainbow prilagodljive luči bar, je značilno mehko in sanjava svetloba, ki je zelo primerna za notranjo in zunanjo polepšanje in razsvetljavo projektov.

Trenutno se v glavnem uporablja na naslednjih področjih:

1Realization projekta zunanja razsvetljava stavb, mostov, čoln in reke guardrails, gradnjo zunanjih sten, zelena ulica vrtovi, korake (običajno 12V/24V/110V/220V)

2Iris znaki, reklamne table, svetlobne table, tri-dimenzionalni svetlobni znaki, ukrivljen razsvetljava dekoracija, kabine, mostovi, nadvozi, (običajno 12V)

3 Notranje urejanje projektov, vgrajene talne ali stropne dekorativne razsvetljave, umetno oblikovanje, kiparstvo polepšanje obrisov stavbe (220V pogosto uporabljajo)

4Large fazi pokrajino, hotel, KTV, hodnik, strop fazi okolici, okraski, itd. (običajno 12V/24V/110V/220V)

NEON MEHKO SVETLOBO TRAKOVI

Namestitev Opombe

1. Zgoraj enota cena je cena za en meter.Prosimo, da nakup nizko napetost 12V v mnogokratnik en meter. 24V treba uporabiti z a pretvornik (adapter) iste napetosti.Prosimo, ne priklapljajte na električno energijo bo.Bi se izognili nepotrebnim izgubam!Ker to je podobno, v bistvu redni mavrica cevi, to je tako, varno in priročno za prevoz, kot LED mavrica cevi.Opremljen je s posebnim žice režo.

Ko namestite, morate le, da žebelj žica režo in nato posnetek lučka.To je kot zanesljivo in priročno kot navadne žice namestitev.Vtič ni opremljeno, oddaljeno do 10 metrov in je treba kupiti ločeno.

Napetost 12V
Življenska Doba (ur). 50000H
Barvna Temperatura 2700
Postavka Vrsta Neonske Žarnice
Blagovna Znamka HBU
Svetlobni Tok 10
Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti Neonske luči
Certificiranje CQC
Color Temp(K) 1000K
Številka Modela H-00117
Garancija 1 Leto
Kot Snopa(°) 120°
Uporaba na prostem

Podobni izdelki