Koreja KPOP Hip Hop Proti Kim Tae-hyung Kaljeno Steklo Telefon Kritje velja za iPhone SE 2020 5 5 6 6S Plus 7 8 Plus X XS XR 11 Pro Max

Nov izdelek

€2.90

€6.04

-52%

Oznake:

čast primeru gorillaz, čast primeru slike, čast primeru 8x blagovne znamke, čast primeru 7a prikazovanja znakov "emoji", čast primeru grafiti, čast primeru koreja 3d, čast primeru watch es, čast primeru prvak, čast primeru 3d miške

POZORNOST(Pls opomba)

Zaradi različnih nastavitev zaslona in razsvetljavo, lahko je nekaj barve razliko od pravega predmeta.Vendar vam zagotavljamo, da je stil isti kot sliko, ki prikazuje.hvala in vljudno prosim razumeti.

Vsa vprašanja, vas prosimo, da nam pišite, vam bomo odgovoriti v 24 urah, vaše zadovoljstvo je naš prvi cilj.

Če izberete način dostave "China Post Navadne Majhne Paketni Plus" ali "Prodajalca Način Dostave" , to ne moremo slediti, Če pa potrebujete številko za sledenje , prosimo, izberite "China Post Registriranih Air Mail" .

Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni d

Na prvi čas.

Prosim, ne odprete sporov v 65 dni.Če po 65 dni, ki jih še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, da bi to rešili .

Vsebina paketa: 1 x telefon primerih

Ruski Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosim !!!

- Prosimo, da izpolnite v sprejemnik je polno ime zaradi nove politike ruske navade,vse nondelivery ne bi bil odgovoren, če naročnik ne zagotovi dovolj podatkov, pri izdelavi nalog.

Poreklo CN(Izvora)
Združljiv iPhone Model iPhone 6S Plus
Združljiv Blagovne Znamke Apple iphone
Vrsta Pol zavit Primeru

Podobni izdelki