SONSPEE Berserker Gut Griffith Moške Tshirt Moški 3D Tiskanje Majice Ženske Poletje T-shirt Harajuku Priložnostne Kratek Rokav Ulične

Nov izdelek

€5.79

€8.27

-30%

Oznake:

harajuku vrh, harajuku slog, figur berserker, led fullmetal alkimist, luda majica, moški majica t, luda tshirt, luda griffith, killua, anime gara tshirt

Dobrodošli v SONSPEE trgovini!

Opomba:Ko stranke naročite preko "China Post Navadne Majhne Paketni Plus" kanal, in na Japonskem je kupil več kot 2 kosa oblačila, ki jih lahko nadgradite logistika "epacket" želite poslati, in številko za sledenje, ki je veljavna, dokler stranka podpiše.

Nakupu 3 ali več oblek v drugih državah, lahko nadgradite logistika "epacket" ali "China post", da pošljete, številko za sledenje, ki je veljavna, dokler stranka podpiše.

Pozdravljeni!vsi!

Obstaja nekaj nasvetov, preden bi iz te trgovine,je pomembno za vas, da,tako upam, da boste lahko natančno preberite:

1)Material:vse naše obleke so izdelane iz poliestra in elastana,ne bombaž,za 3D vzorec le lahko natisnete s kakovostno s tem materialom;

2)Vzorec:slika, ki je natisnjena na obeh straneh,to pomeni, da je spredaj, je isti kakor nazaj;če želite, da jih različne,prosimo, izberite prilagodi DIY oblačila.

3)po Meri obleke:Če želite Prilagoditi svoje 3D oblačila,prosimo, pošljite nam fotografije ali photoes .Seveda, če je fotografija je večja od 1000*1000 slikovnih pik, lahko tiskanje učinek bo zelo dobro.Za jasnejšo sliko, bolje tiskanih učinek.

4)Barve, Upoštevajte:Vse naše slike v spletni trgovini so oblačila ometi,smo za tiskanje na oblačila v skladu s to sliko,lahko obstaja nekoliko manjše razlike v barvah, zaradi svetlobnih učinkov, med fotografija ob ali ponudnik, ki je nastavitev zaslona,to je neizogibno.Dejanski element, ki bo videti enako kot na sliki;Če ste perfekcionist,bodite previdni, ko vrstnem redu.

5)Dropshipping:mi Smo factory outlet,in podporo padec ladijskega prometa.Če potrebujete preprodajati naših izdelkov, smo lahko ponudi fotografij brez vodnega znaka.če vas bo nakup več kosov,smo lahko vam najboljše cene,koli vprašanje se lahko obrnete na nas.

6)Velikost: Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.Naša velikost, manjša od ZDA,EU,velika britanija,AU velikosti,prosimo izberite velikost, večjo od vaših običajnih velikosti.To so velikost grafikona:

1:T-shirt/Tshirt

Spol MOŠKI
Funkcija 5 Ne blede,umivanje rok
Poreklo CN(Izvora)
Slog 3D-Slog
Material Spandex
Funkcija 4 Z uporabo 3D tehnologijo toplotne
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Ovratnik O-Vratu
Funkcija 7 Tshirt ženske
Funkcija 1 Moška t-shirt majica
Funkcija 6 Ustreza za stranko,bo zunanjima
Vzorec Tipa 3D
Blagovna Znamka SONSPEE
Rokav Slog 3D Kratek rokav
Funkcija 2 oblačila za poletje
Hooded No
Funkcija 3 Izdelana iz Poliestra in Spandex
Vrhovi Tip Tees
Vrsta Tkanine Broadcloth
Postavka Vrsta vrhovi

Podobni izdelki