5 KOS Otroci, Otroci Lovska oblačila Ghillie Obleke otrok Prikrivanje Taktično Džungle Vojaško Obleko 3D maple leaf Bionic Obleke

Nov izdelek

€13.74

€16.16

-15%

Oznake:

qd stud, taktični boj oblačila, velike vojaške uniforme, viper vojaške ghillie, lovska oblačila hlače, prikrivanje, lovska oblačila ženske, lov dodatki za oblačila za pohodništvo, bionic prikrivanje neto, camouflag, plesti x bionic

Opis:

Edinstven 3D veren načrtovanje, vodenje vaš kids udobje v dobro prikritih.

Ta zunanji prikrivanje obleke ostane relativno umazanijo brezplačno, vodenje ste svetlobo na noge.

To obleko je super za močno gozdnih površin, območja z debel in visok.

Zunanji maskirno obleko je zelo dihanje in udobno.

Elastični wasit - elastični pas za hlače za enostavno prilagoditev velikosti,obleka za skoraj vse otroke.

Specifikacija:

Material:picture show.

Velikost:picture show.

Barva: kot slika show.

Velikost: 130 cm Višina V, 110 cm, Višina Pod, 155 cm Višina Pod.

Otrok bo ustrezala velikosti 155 cm/130 cm: sopihanje dolžina: 90, top dolžina 63 cm, dolžina rokav: 62 cm, prsi: 47 cm, Kolk: 108 cm

Otrok bo ustrezala velikosti 110 cm: sopihanje dolžina: 84, vrh dolžine 56 cm, rokav dolžina: 57 cm, prsi: 45 cm, Kolk: 96 cm

Paket je vključeno:

1x vrh.

1x hlače.

1x skp.

1x vrv.

1x vrečko za shranjevanje.

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.

Nazaj/Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

Kategorije Izdelkov Prikrivanje
Poreklo CN(Izvora)
Tkanine Poliestrskih Vlaken
Material Poliester
Za Sezono Spomladi, jeseni, pozimi, poleti,
Starostni Razpon Otroci
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Funkcija Prizor prikrivanje
Spol FANTJE
Vloga Spola Moški

Podobni izdelki