90*50 CM, Bež Macrame Steni Visi Planter Dvojno Polico Boho Dekor Apartma Študentski Sobi Dekoracijo Elegantna Bohemian Padec Ladijskega prometa

Nov izdelek

€25.59

€28.43

-10%

Oznake:

boho nakit, mozaik orodje, lonec, japonsko pokrajino, stenske nalepke, boho chic oblačenja, macram, boho, boho dekor, preproga steno

Ta preprosta in elegantna macrame obešanje, ki je kot nalašč za dodajanje da ekstra "nekaj", da vaš prostor ali dogodek.Izdelano z bombaž vrvi, to edinstveno steni visi bo polepšajo vsak prostor.

Ta vintage-izpolnjuje-sodobne macrame steni visi tapiserija, zgleduje po plemenski predmetov, etnične umetnosti, azteki dekor in boho dekor.

Edinstven design, po urah knotting, natančno ročno izdelan, z uporabo naravnih materialov, ki daje minimalističen občutek in ustvarjanje

sproščen občutek v prostoru.

Naredi odlično izjavo naglas kos za glavo vašega posteljo, na galeriji steno ali mala/ozko naglas stene, čez kavč ali okno za boho dotik v kateri koli prostor.Dobro pakirani omogoča odlično Okolju prijazno naselje darilo za osebo, ki uživa bohemian umetnosti.

Narejen iz naravnega bombaža vrv, ti Macrame stenske slike so bile

pletena oblačila, tkane in pletene v zapleten zastavo oblikovan

vzorec podrobno različne oblike in teksturirane navdušili.Vse

macrame zastori so bili sturdily izdelani in lahko steno

obesite na vrv, ki je ovita okoli naravnega bambusa zidnim vložkom.Uporaba

to okrasni steni visi, če želite dodati ročno dotaknite se, da vaš dom,

urad ali kabino.

To je popolnoma prilegajo v notranjosti dnevna soba, spalnica, vzglavja ,otroški sobi in celo prijetnem lokalu ali studio

Kot nalašč za poroko uslug ali bohemian tematske strani, boho dekoracijo sten, otroci spalnica in darilo za rojstni dan.

To je razkošno obrtniški velike macrame visi poroko ozadje, ki se lahko uporablja za notranjo poroke ali na prostem, poroke.Uporabite na vašem slovesnosti, recepcija, glavo tabele, torto tabela, v vaše fotografije, možnosti so neskončne.To je fotografi sanjsko ozadje in naredi vse fotografije pogled omamljanje.

Barva: Bež

Material: Bombaž

Vsebina paketa: 1pcs

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-5 cm.

Ročno pleteni izdelki, vsak delavec weaves drugače, tako da velikost vsak izdelek, ki bo drugačen, prosim, odpusti mi! ! !

Druga Imena Steni Visi Planter
barve Bež
Use3 dekorativne odeje
Oblika Macrame Steni Visi
Tehnika ročno
Vrsta Macrame Visi Planter Košarico
Use2 Fotografija Rekviziti
Slog Navaden
Design AUBUSSON
Use4 Visi Cvetlični Lonček
Material Visi Rastlin V Košarico
Vzorec Tipa Mozaik
Preproga Prodaja Trgovina na debelo in Drobno
vzorec steni visi tapiserija
Številka Modela Tapiserija
Use1 Stene Odeje
Okvir No
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki