HKOBDII 5pcs/veliko Najboljšo Ceno 3 gumbi, 315/433MHZ Fiksni/Rolling Code Metal Daljinski Ključ za H618 Daljinski upravljalnik Remote Master

Nov izdelek

€17.22

€19.14

-11%

Oznake:

zaklepanje shed, ključ master pro 3, karting dirka, sega ključ master, key chain master, mk3 glavni ključ 3, slepi zaklepanje, kd, h618 garaža, otroški voziček kart

5pcs/veliko Najboljšo Ceno 3 gumbi, 315/433MHZ Fiksni/Rolling Code Metal Daljinski Ključ za H618 Daljinski upravljalnik Remote Master

1.Ta daljinski ključ je sp ecialized za Daljinski Ključ Master generacije stroj

2.Frekvenca :315/433mhz

3.To se uporablja za :Motorji za Električna vozila,Vozni vrata, električna vrata, potegnite vrata, garažna vrata, vrtna vrata, PLC, itd.

Naše oddaljeno delo z našimi H618 stroj, to lahko dela za različne upravljalniki, kaj morate storiti, je, da na daljavo želite za naš stroj.

Paket vključuje

5 x H618 Daljinski Ključ

Vsi smo nakupu, imajo 5 let delovnih izkušenj v različnih trgovska družba,Če vam je všeč drugih izdelkov iz Kitajske prodajalci, samo daj mi link, sem lahko uporablja za več popust.

Najboljše želje!

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 2-4 delovnih dni od plačila potrdijo

Vse naše elemente, bo odpremljeno na kupca naslov, ki ponujajo kupcem,Prosimo, potrdite vaš naslov za plačilo

Prosimo, upoštevajte, da dobavnih rokov se lahko razlikujejo, zlasti v prometnih konicah.In včasih traja malo dlje, zaradi lokalnih odpremi zamudo ali zaradi drugih razlogov.prosimo, dovolite dovolj časa za dobavo in prosimo, da nas kontaktirate, če imate niso prejeli predmet.

Mi ladje po EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, China Post ,ePack in tako naprej.Včasih bomo izbrali drugega ladijski promet glede na državo po meri pogoji.

To ponavadi traja približno 7-35days prejeti naročilo(predvsem v 10-20 dni;če je počasen, boste prejeli v mesecu),dejansko odvisna onpostal proces.če ste v Italiji,Španiji, Južni Ameriki,Srednji Vzhod, Da bo trajalo več kot 35 dni še več.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost

Ste recommded, da preverite to s vaš carinski urad, da ugotovite, kaj se ti dodatni stroški bodo pred nakupom

Pred podpisom paket, prosimo, prepričajte se, ali je izdelek poškodovan med prevozom in ali je izdelek na to.Če ne, prosimo, da zavrne podpis .To se je zgodilo, da je nekdo ukradel izdelka parceli.Se bo štelo, ki prejemajo pravi izdelek tako dolgo, kot ste se prijavili na parceli.

- Poceni

-Kakovosti pod nadzorom

-Hitro dostavo

MAJHEN, DA je sprejemljivo, OEM ali ODM dobrodošli, Če imate nekaj težav z barvo, velikost, kakovost ali drugih,prosim stik z nami prosto, preden ste nam nevtralno/negativne povratne informacije.Najlepša hvala

Bomo zapustili Pozitivne Povratne informacije po prejemu plačila.Mi je toplo, kot da vam zadovoljijo rešitev.Če ti je všeč, toplo pričakuje pet zvezd povratne informacije.Bomo težje delo, da vam zadovoljijo storitev.

Izmenjave Številka Dela H618007
Uporabite za H618 Daljinsko Master
Posebne Funkcije H618 Kopijo Daljinski Upravljalnik
Prilagajanje Da,
R/C Funkcija Z
Frekvenca 315/433mhz
Drugi Del Število Daljinsko
Država/Regija Avto Proizvodnji Kitajska
Blagovna Znamka HKOBDII
Proizvajalec Številka Dela H618
Vrsta Materiala PVC

Podobni izdelki