Železo Parcelo, Rack Revije Rack Dnevna Soba Stenske Shranjevanje Rack Soba Dekoracijo Organizator Nosilci Za Shranjevanje

Nov izdelek

€9.72

€13.89

-31%

Oznake:

heksagonova set, 3d konjske wall art, zapah vrat ploščo, pismo polica, revija magazine rack, pismo pladenj, smole polica, nordijska rack, knjige, revije rack, mizo revije

Bullet Točk:

1、Iznajdljiv design: Naše heksagonalna police so izdelane z eno veliko in eno majhno dva-kos design.Oba sta stojala in stenske dekoracije, zaradi česar rabe prostora.

2、Dodamo barvo v sobi: Ti heksagonalna police so kot nalašč za dodelitev znaka za vsak prostor in predstavljajo malo spominek.Njegova geometrično obliko, ki je prijeten za oči, daje topel občutek in kar vaš prostor bolj udobno.

3、Modno oblikovanje: Geometrijske oblike je prijeten za oči, toplo in udobno, da vaš prostor bolj udobno.Uporablja samostojno, so zelo preprosta funkcija.Ustvarite lahko satja stopiti skupaj.Vsi deli so prevlečeni za zaščito.

4、Čvrst in vzdržljiv: Izdelan iz visoko kakovostnih železa, zato je stabilno in trajen.Vključno z nevidno kljuke, kavlji so narejeni iz trde plastike ali nerjavečega jekla, z največjo nosilnostjo 7 kg.Ti ročno police se lahko napolni z nič: vaze, fotografije ali knjige.

5、Velikost: O 16.34 * 9.44 * 3.93 v / 41.5 * 24 * 10 cm.

Značilnosti:

1. Genialno design: Naše heksagonalna police so izdelane z eno veliko in eno majhno dva-kos design.Oba sta stojala in stenske dekoracije, zaradi česar rabe prostora.

2. Dodaj barvni prostor: Ti heksagonalna police so kot nalašč za dodelitev znaka za vsak prostor in predstavljajo malo spominek.Njegova geometrično obliko, ki je prijeten za oči, daje topel občutek in kar vaš prostor bolj udobno.

3. Modno oblikovanje: Geometrijske oblike je prijeten za oči, toplo in udobno, da vaš prostor bolj udobno.Uporablja samostojno, so zelo preprosta funkcija.Ustvarite lahko satja stopiti skupaj.Vsi deli so prevlečeni za zaščito.

4. Čvrst in vzdržljiv: Izdelan iz visoko kakovostnih železa, zato je stabilno in trajen.Vključno z nevidno kljuke, kavlji so narejeni iz trde plastike ali nerjavečega jekla, z največjo nosilnostjo 7 kg.Ti ročno police se lahko napolni z nič: vaze, fotografije ali knjige.

5. Velikost: O 16.34 * 9.44 * 3.93 v / 41.5 * 24 * 10 cm.

Opis:

Ime izdelka: Parcelo, rack

Material: kovanega železa + lesene plošče

Velikost: O 16.34 * 9.44 * 3.93 v / 41.5 * 24 * 10 cm.

Teža: približno 490g

Barva: črna, bela, zlata,

Uporablja: dekoracijo sten, kuhinja shranjevanje

Pakiranje: papir polje

Seznam:

Heksagonova rack *1

Uporaba Manjše izdelke
Razvrstitev Non-zložljivo Stojalo
dropship Da,
Vrsta Kopalnica Police
Vrsto Namestitve Stenske Tip
Material Nerjaveče Jeklo
Velikost L
Št. od Stopnje Enotni
Uporablja Prostor kopalnica
Številka Modela Shranjevanje Rack
Funkcija Okolju Prijazno

Podobni izdelki