RDEČA PRIZMO NASTAVITE KITBAG MEHKO VREČKO BREZPLAČNA DOSTAVA

Nov izdelek

€16.30

€19.89

-19%

Oznake:

torba za potovanja, prizma set, nahrbtnik taktika, nepremočljiv nahrbtnik, armi nahrbtnik, 55 l > nahrbtnik, za skupaj postaja, vojaški nahrbtnik, vojska backpak, vrečko

RDEČA PRIZMO NASTAVITE KITBAG MEHKO VREČKO BREZPLAČNA DOSTAVA

1. TORBA velikost: 38 x 25 x 18 cm

dostava

Bomo poskrbeli dostava za vas v roku 48 Ur po plačilu izbrišejo, razen praznikov.

-Smo samo ladjo za potrdila, naslov, ki ga PayPal.Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov v PayPal tekme naslov, ki nam jih želite ladje.Če ne, vas prosimo, da nam vedeti, preden smo poslali paket, ali mi ne bo odgovoren za kakršno koli izgubo.upam, da boste razumeli.

Do kupcev:

1: Kot novo ebay prodajalec, vas prosim, da spoštujejo moje prizadevanje, Če zmagaš element, prosimo, plačilo denarnega zneska za zmago v roku 3 dni.če ne, bomo poslali mail, da vas opomni.Hvala za vaše sodelovanje sem harmonijo, zelo veliko!!!

2: prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, ko ste prejeli naš paket ste zadovoljni z njim.kot veste, vsak prodajalec prizadeva za pozitivne povratne informacije.naredili bomo enako kot prej, kot smo lahko preveč.

3.Če imate kakršnakoli druga vprašanja nam pišite pred odhodom negativne povratne informacije.Zapušča negativne povratne informacije ne odpravite težave.Komunikacija med prodajalcem in kupcem je bolj pomembno in učinkovito kot pusti negativne povratne informacije.

4.Trudimo se, da ostanejo v stiku med transakcijo, če imate kakršno koli vprašanje v zvezi z navedbo predmeta, vas prosimo, da nam sporočite, smo prepričani, da bomo dobili sporazuma za rešitev problema.

DIY Dobave ELEKTRIČNI

Podobni izdelki