Crystal Star Stud Uhani za Ženske, Dekleta 925 Sterling Srebro Zgornji Razred Kubičnih Cirkonij Kristalno Brincos Nakit 1Y026

Nov izdelek

€2.30

€3.55

-36%

Oznake:

delu pisarne cirkonij uhani, 325 srebrni uhani, majica srebrna, kristalni kamen, earls kubičnih cirkonij, Srebro 925, kubični z uhani, ukrivljen kubičnih cirkonij klinov, studded vrh hlače, lubov

Nekaj Posebnega:

1. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave .Ti stroški so kupci odgovornost.

2. Vsi naši izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju.Če elementi, ki ste jih prejeli, je v okvari, nas obvestite v roku 7 dni po prejemu element, bomo zamenjati še novo s naslednjem naročilu ali nadomestila, če parka out (ladijski promet pristojbina ne vrača) .Kupci, ki morajo plačati za vrnitev stroškov.

Povratne informacije:

1. Če ste zadovoljni prosim, pustite pozitivne povratne informacije,bomo cenili vas!

2. Če ne boste zadovoljni, iz katerega koli razloga, prosimo, kontaktirajte nas takoj in bomo poskušali naše najboljše, da bi odpravili težavo!

3. Negativne povratne informacije, ne reši ničesar.Če imate težave z vašim naročilo, prosimo, stik z nami prvič.Vedno smo pripravljeni delati stvari ven, da izpolnjujejo vaše zadovoljstvo.Cenimo vsako stranko in jamstvo za zadovoljstvo.

pomembno :

1. dobrodošli v naši trgovini imamo tako veliko izdelkov,nekaj bo iz parka včasih ,, bomo poskušali naši moči, da dopolnitev jih v malo časa ,morebitne nevšečnosti pls razumevanje,hvala vnaprej.

2. Vsak problem, ko ste prejeli paket pls ne oklevajte, da nas kontaktirate, preden se odpravite slabo povratne informacije ali odprt spor,vam bomo odgovorili z a zadovoljni odgovor v 24 urah.

3. Pls ne trudijo, da bi nas negativne povratne informacije o namenu.

Kovinskega Žiga 925,Funt
Nazaj Iskanje Push-nazaj
Blagovna Znamka INFERY
Spol ŽENSKE
Kovine Tipa SREBRNA
Sezona Pomlad Poletje Jesen Zima
Glavni Kamen Crystal
Ime Čar Uhani
Darilo Za Dekle Prijatelja, Žena, Mama, Sestre Poroko Spominkov
Obliko\vzorec Star
Uhan Tip Stud Uhani
Primerni Za Moške , Ženske, Unisex
Vrsto Certifikata Tretja Oseba Oceni
Strani Kamna NOBEN
Fine ali Moda Moda
Številka Modela uhani za ženske
Slog Stranka ,Na Prostem ,Športne,Klasične,Trendovska,Romantično,Priložnostne,Moda

Podobni izdelki