Avto Sedež Nazaj Shranjevanje Organizator Avto Notranja Oprema Net Žep Auto Tovora, Shranjevanje Očesa Držalo Univerzalno Nalaganje Vrečko Za Shranjevanje

Nov izdelek

€2.80

€4.92

-44%

Oznake:

dekor ribe neto, microhdmi, avto nosilec sedeža, novorojenček organaizer vrečko, torba za avto nosilec, skedenj vrata hardwar, muji očesa vreče, avto torbici imetnika, na vrata organizator, velik žep, ki visi organizator

Opis:

Avto Net Žepu, Torbici Nosilec je namenjen da vam pomaga shranjevanje dodatnih elementov, kot so Vrečke, Dokumentov, telefon, ali vse dragocene predmete, ki jih potrebujete večino, da jih organizirajo in enostavno doseči.

Ta Avto Net Žepu, Torbici Imetnik vrečka je izdelana iz visoko kakovostne prilagodljiv, lahek mrežnega materiala.Notranjost je čist, dostopni, in ne bo prostora na hrbtu sovoznikovem sedežu.

ZNAČILNOSTI IZDELKA:

DODATNO SHRANJEVANJE:

Avto Net Žepu, Torbici Imetnik popolnoma pokriva razlika med sprednja dva sedeža in poskrbite, da bodo vaše dodatno shranjevanje.To lahko raztegnejo do popolnega velikost, ki temelji na različnih prostorov med voznika in potniških sedežev različnih modelov avtomobilov.

PET OVIRA:

Sprejel zgosti poliestrskih vlaken z močno prilagodljivost, služi tudi kot posebna ovira, ki preprečuje, da bi poredna hišne ljubljenčke v zadnji sedež iz moteče dnevni pogonov.

VARNA VOŽNJA:

Neto Žepu, Torbici Imetnik pomaga zmanjšati moti vožnje, saj zagotavlja enostaven dostop do torbici vsebine, ne da bi ob svoje oči s ceste.To odpravlja potrebo po neprijetno torbici umestitev na vaš potnikov na noge.

PREPROSTA NAMESTITEV:

Namestitev tega torbici imetnik je zelo preprost, brez vrtanja niti nalepke je potrebno, preprost in enostaven za namestitev, traja manj kot minuto, z dovolj dolgo, nastavljiv vrh 2 in 1 dnu elastično vrv zajeti v preteklih konzole armrest polje.

ZDRUŽLJIVOST:

Večinoma združljiv z sprednji odpiranje armrest polje, nekaj avtomobilov konzole ne prilegajo za to postavko, kot so Strani Odpreti Armrest Polje, Ni Armrest Polje, Dvojna Odprta Armrest Polje, Šport Armrest Polje.

PODROBNOSTI o IZDELKU:Raztegljive Neto Shranjevanje

Specifikacije:

Barva: Rdeča, Črna

Model: Normalno, Napredno

Velikost: 40*12*26 CM

Neto teža: 130 g

Material: Poliester

Paket Je Vključeno:

1 x Avto Net Žepu, Torbici Imetnika

Opombe:

Prosimo, dovolite 1-3cm napake dejanske razsežnosti zaradi ročnega merjenja!Hvala !

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam služi .

Zahvaljujemo se vam za vaše pozitivne povratne informacije in podporo, vas prosimo, da kupite!

UPAM, DA STE PRIJETNO NAKUPOVANJE!

Mimogrede, če vam je všeč naša trgovina, prosimo, dodajte naši trgovini vaši Najljubši Trgovin.Lahko dobite našega Novega prihoda in Popust informacij v času.

Uporablja Prostor Za Vrata/Na Stene
Prtljažniku avtomobila neto očesa primerna Univerzalno za vse avtomobile
Uporaba Manjše izdelke
vzorec Ravno Tip
Obrazec Obleka Visi Vrsta/Viseči Tip
Številka Modela Univerzalni Avto Vrečko Za Shranjevanje
Velikost 40*12*26CM
Funkcija Na zalogi
Park Dovolj
Model Normalno, Napredno
Poreklo CN(Izvora)
Prtljažniku avtomobila neto očesa funkcija Avto organizator shranjevanje
Oblika Pravokotne
Prtljažniku avtomobila neto očesa tip Prtljažniku avtomobila dodatki
barve Rdeča, Črna
Debelina 6 žice
Vrsta Avtomobilski Stropni Vrečko Za Shranjevanje
Pošiljko Hitra dostava
Podpora Dropshipping/trgovina
Material Poliester
Izdelek Avto Net Žepu, Torbici Imetnika
Neto Teža 130 g
Uporabite Tip Sedež Nazaj Vrečko,Prtljažnik Polje / Vrečko

Podobni izdelki