Naravni kristal vklesan dvojno srce zemlje vzorcu mineralnih reiki zdravljenje čaker

Nov izdelek

€6.56

€7.45

-12%

Oznake:

koleno dolžina pulover, seksi tumblr ženske, layer mask, točke stikalo, plakat adut, pivo rojstni dan, kolumbijski moški, hollywood plakat, demi lovato plakat, catwoman plakat

Specifikacije: Tip: kamen Material: Naravna kristalna Oblika: dvojno srce, Teža:30-33 g Paketu: 1X Opomba: Bomo dobaviti blago na naključno, vendar bomo izbrati najboljše eno za pošiljanje, da ste, hvala vam za vaše zaupanje in razumevanje.

Glede na velikost dlani in Kotom fotografiranja, bo prišlo do napake velikosti.Glejte podrobnosti izdelka teža.Hvala!

O zdravilih, ki so : 1) Jamstvo Kakovosti - vse izdelke, ki bodo preverjene vsaj dvakrat, preden pakiranje in odpremo. 2) Fotografija quartz kamni-vse fotografije, se pravi fotografija predstavitev. 3) Barva show-zaradi razlike med vsakem zaslonu, barvne razlike, ki bi morala obstajati nekoliko. 4) Velikost-nastavite, da se na podlagi dejanskih meritev, je lahko velikost razlika napake, nekoliko zaradi razlike v merjenju ravni države.O nalogi: O reda informacije-če stranke izpolniti v napačen naslov, ali pa tudi ne kot zahtevanega elementa, raje spremenite na katero koli drugega predmeta.Sporočilo lahko pošljete na stran, da ga obvestijo pred plačilom.O Načine pošiljanja In Dostave Obdobje : Smo poslali vse pakete prek poštne ali globalni ekspres obliki.Glejte podrobnosti spodaj Opomba: 1. Preverite dostava možnost, da izberejo. 2. Dejanska dostava rok ni določen, in zakasnitev, ki je običajno posledica nenadzorovanih dejavnikov, na primer čas, nesreče, stavke, gibanje, itd. 3. Če stranke želijo, da poda hitreje prosimo, izberite express hitreje možnost in prijazno plačati express takse, če je vrednost naročila je manj kot 150 Dolarjev v skupni Nekaterih oddaljenih držav lahko stalo veliko več.Vas bomo obvestili za mednarodni klic ali e-pošto pred pošiljanjem.

Material Crystal
Blagovna Znamka ACSDVOCATE
Tema Maskota
Slog Sodobno
Regionalna Funkcija Kitajska

Podobni izdelki