Ponaredek Stopala Model Nogavice Manekenka Gume, Plastika Silikonski Ženski Moški TPE ZISHINE 3600

Nov izdelek

€38.78

€74.57

-48%

Oznake:

amd rayzen 5 3600, motorna vetrobransko steklo, vodja manekenka, Noge, čvoruga, noge fetiš, rayzer 5 3600, ryzen 3 3300 x, kliknite jugar da začnete moto, balvin

Prosimo, zbiranje tej trgovini, če si želite ogledati več izdelkov, prosimo preverite na Spletni odjemalec ! (Zaradi pravil in predpisov, APP ne more prikazati vse odrasle, igrače, izdelki, posebej izpostavljeni izdelki)

Funkcija:

★ Vsebuje: 1 par Stopala model(ki Ne Vsebujejo nohti, Ne Vključujejo Nakit In Dodatki ).Izdelek je klonirali od resničnih Žensk na noge, je izdelek resnično osebo je model popolnoma predstavlja odlično teksturo kože na pravi model, podrobnost je, kot bi gledal kos art.

★ Pojasnilo:

Polni Silikona: celotno stopalo je narejen iz materiala TPE brez vgrajene v kosti.Celotno stopalo in prste so vse mehko in lahko se sklonil na bo, tako kot debele gume pasu.

Trde kosti: podplati in gležnjev, ki so vgrajene v kosti, ampak gležnjev ne more biti ukrivljen (TG serije polno kosti različica gležnjev lahko se sklonil), nogi nimajo vgrajene v kosti, in prsti so elastične kot gume pasovih, in lahko se sklonil, kot je potrebno, vendar nogi ni mogoče popraviti v različnih položajev.

Nogi kosti: prsti so vgrajene v kosti, ki se lahko upogiba na bo, in se določi v različnih položajev, kot je potrebno.Enako kot "trde kosti" različica: gležnjev in podplati so vgrajene v kosti, ampak gležnjev ne more biti ukrivljen (TG serije polno kosti različica gležnjev lahko se sklonil).

★ Material: TPE,Visoke kakovosti nestrupeno in mehko silikagel materiala

★ Izognili nošenje opreme za temno barvo ali enostavno zbledi ali skupaj s črnilom materialov, kot so revije, ali v nasprotnem primeru je lahko kontaminirana, in trdi, da je čisto; izogibajte se Tudi neposredne sončne svetlobe, kar lahko vodi v staranje materiala.

★ V primeru, da je izdelek, umažejo, Uporabite nevtralen detergent ali gel za prhanje in speremo v vodi; Če je deformirana, je mogoče izterjati z namakanje z 60° toplo vodo.

★ Raje za prikaz ali fotografije z dodatki, kot so nakit,oblačila, sockings, Zapestnice, Masaža praksi,Manikura,Bangles in manikuro, umetnosti itd., ali kot zbirateljskih za umetnost zbiralci in stopala ljubimec.

★ Priporočena barva: pšenične barve stopala izdelki so bolj podobna pravi noge, in na zaslonu se učinek je boljši.

4 Instafeet Insta Stopala Tacami Noge Ponaredek Nohtov Nog Zaslon Tarsel Kosti
Material TPE
Velikost 3600
6 Medicinske Elastična Čevelj, Ki Se Oblikuje Za Risanje Skice Kože Umetnosti Reflexology
1 Zdravilo Manu Nogavice Fetishnation Noge Loki Bos Higharches Visoko
Številka Modela 3600
3 Nohti Dolgo Lepoto Model Lepe Prste Fetiš
Spolnost No
2 Pete Klini Solesfetish Boginja Toe Obroč Ljubimec Seksi Feets
Poreklo CN(Izvora)
Nespodobno Sliko No
5 Gleženj Gume Moški lastic Manekenka Lutke Človeške Ženski Silikona
Blagovna Znamka ZISHINE

Podobni izdelki