2021 Novo Hummingbird Podajalec za na Prostem z Ročno Pihano Steklo, Ročni Podajalnik Ptic Na

Nov izdelek

€14.81

€17.42

-15%

Oznake:

umetnost mavca, ptica obesek, ptičje kletke, žice, vitraž podajalnik ptic, podajalnik ptic na prostem, papiga vrv, napajalni veverica, steklo rastlin z vodo, HUMMINGBIRD, zunanji ptičje krme

Hummingbird Podajalec za na Prostem z Ročno Pihano Steklo, Ročni Podajalnik Ptic z Ostriž, Modra Slike in Cvet,Kovinsko Kljuko, Viseče Žice, Čopič

OOTDTY

Značilnosti:

Pisano steklo podajalnik lahko pritegnili več hummingbirds, in edinstven sijoče barve naredi hummingbird napajalni bolj privlačna za hummingbirds. 4 cvet hranjenje usta so za hummingbirds piti, in preprosti obliki črke T habitat je za hummingbirds za počitek.

Steklo material, ki je močan in vzdržljiv, in barve ni enostavno zbledi in škodo.Vsi materiali osnove so močne in okolju prijazno.Naše hummingbird napajalni zagotavlja varnost cvet tekočine.

Naše hummingbird napajalni je lepa umetnost zaslonu.Gradient barve na steklenico, lepe rože olajšave, oblikovanje in 3D cvet hranjenje vrata ohraniti čebele proč od vaše podajalnik.To je kot nalašč umetnine, da okrasite vaš dvorišče in doma.

Napajalni je tudi super darilo za prijatelje ali družino.Ti bo všeč!Tudi dal 4 pribor.

To transparentno steklo in široka usta, napajalni je enostaven za čiščenje in polnjenje z rožo tekočine.V hummingbird napajalni je enostavno razstaviti in očistiti.Lahko uporabite ščetko in čiščenje krpo za čiščenje steklenici in znanja ločeno.

Opis Izdelka:

Ime: Hummingbird Podajalnik

Tip: Napajalni

Material: steklo

Velikost: Višina 23.5 cm/9.25"

Paket Vključuje:

1*Hummingbird Podajalnik

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

3. 1.00 cm=0.39"

Material Steklo
Blagovna Znamka ADUWRSE
Vrsta Ptice
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Samodejno

Podobni izdelki