(Ladja iz EU) 5pcs Trobenta Glasbeni La Cucaracha Zraka Rog Kompresor Avto, Tovornjak Čoln Van Chrome 12V

Nov izdelek

€32.05

Oznake:

čoln pvc, avto rog glasen, rog, metulj nos, kovinski vlak rog, dvojni horn 12v, 220v kompresor za zrak, 300bar kompresor, strokovno trobenta, sečnice

Spodbujanje Evropskim Kupcem

Odpremo Neposredno Iz Naše Angliji Skladišče

Dostavo način : Lokalni Pošiljko Agent

Ne Pošljite Na

Balearics & Kanarskih otokih V Španiji

Jersey & Guernesey (GY1-9,JE1-4,BF) V veliki BRITANIJI

Campione d ' Italia: 22060 ; Livigno: 23030 V Italiji

Daljinsko Daljinsko in otoki Doplačila , Prosimo, Preverite "Dostava in Ravnanje", Da bi Dobili Več Podrobnosti

Imamo tudi Skladišče V Ameriki/ England/ & Sydney

Prosimo, Kliknite V Trgovini Dom-Kategorije, Da Preverite, Če Element Parka V Oversea Skladišče

5 Trobenta Chrome 12V La Cucaracha Avto, Čoln Van Zraka Rog Komplet Z Kompresor za Zrak zrak rog značilnosti visoko močjo kompresorja, ki zagotavlja močan in glasen zvok, in prihaja z relejem, cevi, montaža strojne opreme.odlično se prilega za avtomobile, tovornjake ,van, avtobusi in čolni ali katero koli 12 volt vozil.

Značilnosti: Melodija zveni kot "La Cucaracha", Izdelana za odporna na vremenske Zagotavlja močan in glasen zvok, Odlična zamenjava ali dodatek za vsak avto rog Enostaven za namestitev, neposredno vijak na

Specifikacija: Material: ABS plastika Barva: Krom dolžina Trobenta: 10.63"/ 10.24"/ 7.68"/7.28"/6.1" Trobenta premer: 3.27"/3.15"/2.95"/2.95"/2.76" raven Zvočnega tlaka: 125db Zračni kompresor vhodna napetost: DC 12V Delo zračni tlak : 0.08~0.12 mpa

Opremljanja: Primerni za Avtomobile, Tovornjake ,Van, Avtobusi in Čolni ali katero Koli 12 Volt Vozil

Paket je vključeno: 5 x Zraka Rog 1 x Zračni Kompresor 1 x Cevi 1 x 12V Rele Montažo strojne opreme(kot je prikazano)

Plačilo: 1. Plačilo mora biti opravljeno v roku 15 dni od dražbe zapiranje. 2. SKUPNI ZNESEK vključuje končno dražbi cena plus S&H(Poštnine).PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,: S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, LOCATL DAVKOV ALI DRUGIH UVOZ PRISTOJBINE.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupec?s odgovornosti.Prosimo, preverite pri vaši državi?s carinskega urada, da ugotovi, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom. 3. Navedite posebne zahteve v SPOROČILA, OPOMBE, ko bo plačilo.

Dostava: 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (NE BOMO LADJO PO BOX ) 2. Bomo po e-pošti vas številko za sledenje enkrat postavka pošiljajo, tako da lahko spremljate vašo parcelo natančno. 3. Mi ladje predmete, predvsem prek EMS, Hong Kong Post, Včasih:DHL,UPS,FedEx,TNT in Posebno Linijo, hitre Storitve. 4. Rok dobave: na Splošno potrebujejo približno od 6 do 12 delovnih dni, da je večina kapitala in velikih mest, manjših mestih ali v oddaljenih območjih, morda potrebovali malo več. 5. Skoraj vse pošiljke bodo dostavljene neposredno iz naše več skladišč za roko/vrata, je bolj appreciately, da če pustite PREBIVALIŠČE NASLOV Z VELJAVNO kontaktno TELEFONSKO ŠTEVILKO.

Garancija: 1. Vse naše izdelke (če ni drugače navedeno) so prepričani, da bodo nove blagovne znamke in jih s popolnoma vsaj 12 mesecev Garancije. 2. Za škodo, ki ob prihodu vas prosimo, zadruga, da posnamete fotografije na škodo, in da nam pošljete za preverjanje. 3. Za potrdila, drobne izdelek napako na vašo odobritev, vam bomo lahko poslali nadomestne dele, večinoma so brezplačni, vendar za tiste, drago delov (na primer LCD ZASLON),lahko samo vrnitev poškodovanih delov za zamenjavo dobrih. 4. Kupec nosi poštnine za vračanje, bomo plačali za ponovno pošiljanje.

Povratne informacije: vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi .Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Postavka Dolžina 50cm
Postavka Vrsta Multi-tone & Claxon Rogovi
Element Širina 12cm
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Višina 41cm
Element Teža 2.2kg
Posebne Funkcije Melodija zveni kot
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Vrsta Materiala ABS Plastike

Podobni izdelki