Diamantno Krono za beton in opeko 72 mm SDS + trio Diamond

Nov izdelek

€34.76

€35.11

-1%

Oznake:

trio diamantov, slika diamanti trio, vaja machin sds, primeru z3 diamond, čarobno trio, kronskih svedrov sds, igra svedrov sds, komplet bit sds, jekla svedrov sds, vw 5d diamond

Kot vrtanje betona?

Izvrtajte v steno pod vtičnico v beton, ali da se luknje za komunikacijo, strokovnjaki priporočajo uporabo SDS Plus sveder.Eden od vzorcev te vrste diamantno orodje je predstavil naš katalog.To je strokovni Krono izdelava blagovne znamke trio-Diamant za beton in opeko SDS +.

Vaja v vtičnico, ki jo predstavlja središče diamantni brusni orodje tri типоразмерами-68, 72 in 80 mm.Uporablja SDS svedrov z udarec ali vaja.Dela v nespremenjeni način.

Pravila delovanja, načini

Da bi dobili pričakovani rezultat iz vrtanje, morate razumeti, kako postopek deluje.Kot smo že povedali, diamantno krono za beton in opeko SDS + deluje v nespremenjeni način.To je treba uporabljati stalno vodno hlajenje.

Trio-diamantno vrtanje komplet vsebuje:

Kolenom;

Rod knockout;

Centrirna svedra bit.

Posebna tehnologija izdelave prispeva k dejstvu, da radialna premagal in zlomi so izključeni!

Nakup diamantni svedri za beton

Kje kupiti dobra vaja po ugodni ceni?Lahko da koristen nakup brez nepotrebnih stroškov v našem centru diamant in brušenje orodja.Uradno uvedbo trio-diamond blagovne znamke v St. Peterburgu, prodamo kron za vrtanje betona, opeke, armiranega betona, za najbolj donosno ceno.

Podobni izdelki