F Močan Magnetni Orodje Imetnik Police,35 50 65 cm Rjo Predalniki Kovinsko Orodje Organizator Vrstico Uporabite Za Garažo in Delavnico

Nov izdelek

€7.29

€9.11

-20%

Oznake:

polje ličila organizator, nordijska vaza, magnet iz neodima, lonec, ika shranjevanje, avto prilagoditev opreme, kuhinja orodje, polje storag, escurreplatos cocina, vrečko prigrizek

Nasveti:

Največja magnetni učinek je mogoče doseči le, ko železno orodje je adsorbira.Orodja iz legiranega in nerjavečega jekla, ki niso primerni za ta izdelek.

Bolj Prožnega Nastavite:

Tam so '12-palčni', '18-palčna', '24-palčni" tri velikosti magnetnega orodje imetnik je mogoče prosto združevati.Vsaka je opremljena z dvema širitev cevi in dva vijaka.

Čiščenje In Trajne Design:

Magnetni orodje imetnik iz A3 carbo, čvrst in vzdržljiv.Najmanjši magnetni orodje imetnik lahko držite približno 8 kg.Magnetni Orodje Imetnik je sama po sebi čista in preprosta, z le nalepke, ki jih je mogoče enostavno odstraniti.

Zmogljive Funkcije:

To orodje magnetno držalo je zasnovan posebej za hold' VSE VRSTE ŽELEZA ORODJE'.V nasprotju z močno magnetno silo, orodje, ki jih je mogoče odpraviti tako, da ga povlečete nežno.Ne glede na velikost in teža orodja, naš magnetni orodje imetnik lahko zagotovi varno skladiščenje, vključno z, vendar ne omejeno na trak ukrep, klešče, kladivo, izvijač, kuhinjski nož.

Enostavna Namestitev:

Vključeni v orodje magnetno držalo iz so raztezanja cevi, vijaki.Ali je to les ali apna steno, lahko enostavno namestiti z namestitvijo orodja.

Širok Spekter Uporabe:

Naš magnetni orodje, ki vam lahko pomaga ohraniti vaše.garaža, pultov, pisarna, studio, kleti ali delavnica, organizirana in čista.Po tem, kako se znebiti neurejen prostor, vsa orodja, ki so na strani, boste dobili dobre volje pri delu.

Opozorilo!

Ta izdelek vsebuje močnih magnetov ali magnetnih komponent.hranite stran od električnih naprav.Hranite stran od otrok!

Uporaba Orodja
Funkcija Okolju Prijazno
Vrsto Namestitve Vijak Vstavite Tip
Blagovna Znamka OLOEY
Velikost L
Razvrstitev Non-zložljivo Stojalo
Poreklo CN(Izvora)
Uporablja Prostor KUHINJA
Kovina Tip Železo
Vrsta Shranjevanje Imetniki & Stojala
Material Kovine

Podobni izdelki