MasterGrow 100X100X200cm Zaprtih Hydroponics Rastejo Šotor,Rastejo Soba Polje Rastlin Raste, Odsevni Mylar Niso Strupene Vrtni Rastlinjaki

Nov izdelek

€129.83

€185.47

-30%

Oznake:

lučka spektra, cob ffs, vrečko mylar, gazebo šotor, toplogrednih mini, usmerjene led luči, 150w rastejo led, 4000w led, cob celoten spekter led rastlin bela, led fitolampy za rastline

Če imate kakršne koli težave, za ladijski zamude ali okvarjen izdelek ,nas, prosimo, kontaktirajte pred spora,razumevanje bo visoko cenijo!

Specifikacije:

Šotor Velikost: 100*100*200 cm

Povezava Cev premer: 16 mm

Material cevi: Aluminij Cev

Notranje obloge material: 100% Reflektivni Vode-dokazilo Myla

ZNAČILNOSTI

• Strokovni naziv - Ta premija, ki je samostojen, zgrajena na zadnji šotor je kot nalašč za uporabo za vse ravni pridelovalci; amaterji in pro'.Omogoča gojenje okolje, je treba nadzorovati in manipulira, kot je potrebno; odpiranje, zapiranje ali prezračevalni sistem za prilagajanje temperature, vlage, CO2, ravni, in ne glede na svetlobne pogoje.

• Vsestranski - Primeren za uporabo z vsemi raste sistemov; hydroponic, aeroponic in tal, ki temelji pridelave.Združljiv z vsemi vrste luči; Žarnice, LED, Fluorescentne (Standard, CFL & T5) in HID (metalhalogenidne, visokotlačne Natrijeve & Dual-arc).

• Nagrada materiala - Zunanja lupina je izdelana iz komercialne (600 D), punkcijo odporna, vodoodbojna, oxford najlon tkanine.Ta material je popolnoma nestrupena, in je tudi plesni in požarno odporne.

• Vrhunsko svetlobe blokiranje - Težka material je popolnoma nepregleden; bloki svetlobi vstop, in sistem luči, ki izstopajo.

• Največja razmislek - Zelo učinkovit, visoko odsevni notranjost omogoča, da rastline uporabljajo vse priloženo svetlobe brez odpadkov.Trpežne, fade-dokazilo, napredno razmišljanje površina toplotno držati zunanji lupini; ne bo ločeno ali trganje.Površina je plesni in požarno odporne, nestrupena in stroj.

• Premium zadrge - Naša rastoča šotori uporabo industrijska moč, prevelik (#10), tuljava zadrge; tuljave za zadrge so namenjeni krivulja in pojdite okoli vogalov brez odpiranja / ločevanje.Premium zadrge bo zadnja v življenju ne uspe, in zagotovili, da vaš šotor ostane zaprta, ko želite, da je zaprta.zavihki se uporabljajo za varno vrata v odprtem položaju za udobje, medtem ko delate.

• Dvojno nadstropje - Ločeno tla-pan s 5 ' visok ustnice zagotavlja druga plast zaščite pred kakršno koli naključno sistem uhajanja ali razlitja.

• Čvrst Okvir in vse kotni oporniki so izdelane iz prašno lakirane, visoke kakovosti, visoko zmogljivost cevni jekla; ne bo crack, kot so plastične cevi/pribor in ne propada ali sag kot aluminija.Odstranljiva zgornja tirnice zagotoviti režijske podporo za razsvetljavo, vonj nadzor in prezračevalne sisteme.

• Orodje za brezplačno montaža - Enote lahko popolnoma sestavljeni v nekaj minutah.Okvir in kotu podpira povežejo brez orodja; zaklepanje v mestu z vzmetene, seveda-lock zaponke.Igle se lahko sprostijo razstaviti šotor enako hitro.

• Več dostopnih točk - Sistem vsebuje več ducted vrata z drawstrings; drawstrings se lahko uporablja za privijte vrata prilegajo ujemanje velikost (ali manjše) prirobnico ali vodu, če želite zmanjšati velikost pristanišča za posebne prezračevanje ali oprema mora, ali zaprite tako, da izklopite vmesnik v celoti, če je nerabljena.Obstaja tudi več pravokotne, očesa, ki pokriva prezračevalni sistem windows, z vgrajeno zavihki za nadzor luči vstopa/izstopa.Ti ducted vrata in prezračevalni sistem windows lahko uporabite več kombinacij za prezračevanje, cevi, cevi, napeljave, filter sistemi ali druge namene.

Material Aluminij Zlitine
Priključek Material Trmast kovinski
Električne Vtičnice 2 x 3
Dolžina 100cm
Stalnica visi sistem 3 jekla bar obešanje in utrjevanje sistema
Napetost 85-265V
Vir Napajanja AC
Telo Material ABS
Zunanjost Material 1680D težka oxford krpo
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Rastejo Luči
Blagovna Znamka MasterGrow
Širina 100cm
Garancija 3 leta
Velikost šotor 100x100x200cm
Značilnosti rastejo šotor
Je Zatemniti No
Stalnica teža zmogljivost 80KGw
Certificiranje ce
prezračevalni sistem 1x8
Številka Modela MG-100X100X200
Vir Svetlobe LED Žarnice
Notranjost Material 100% visoko odsevne nepremočljiva lightproof mylar
Dodatne funkcije Vključeni pladenj linijske

Podobni izdelki