24 Zatiči, Adapter, priključni Kabel Za Honda Accord 9 2.4 L 2012 2013 RCA Input Pogled od Zadaj Obračanje Fotoaparat OEM Monitor

Nov izdelek

€7.96

€9.95

-20%

Oznake:

primeru honda spirior, megla honda accord 9, mi obračanje fotoaparat, honda accord 2009, honda civic 2013 megla, ds fotoaparat, honda accord, zadnja kamera, 5 pin fotoaparat, 2020 honda civic

24 Zatiči, Adapter, priključni Kabel Za Honda Accord 9 2.4 L 2012 2013 2014 2015 RCA Input Pogled od Zadaj Obračanje Fotoaparat OEM Monitor

Opis:

Ta kabel omogoča priklop zadaj pogled kamere v Honda avtomobilov OEM multimedijski sistem .Kabel, ki ponuja " Plug and Play namestitev poprodajnem kamere, ne da bi poškodovali OEM ožičenje/pas.

Slike iz pogled od zadaj kamero, se samodejno prikaže na zaslonu, ko vzvratno.Na napravo je priključen na 24 nožice vtičnice (kot je prikazano v priključni načrt).Po povezavo vseh OEM naprave, ki delujejo s to vtičnico, ne bodo motili in bo še naprej, kot so to storili pred povezavo.Opomba!Samo kamere v NTSC formatu, ki so podprte od OEM monitor.

Ta postavka ustreza ta vozila:

Za Honda Accord 9 2.4 L 2012 2013 2014 2015

Posebno Obvestilo:

Ta adapter žice niso za vse avtomobilske izdaje Honda Accord , prosimo, preverite skrbno in poskrbite, da vaš avto, je izdaja, ki jih prikažemo, kot je navedeno zgoraj.

Ne sprejemamo vsak spor, vračilo če se bo vrstni red je napačen.

Nakupovanje Nasveti

O Plačilu:

Sprejemamo najbolj priljubljenih načinov plačevanja preko Pk-termeptuj.si DEPOZITNI.

O pakiranja:

Dejansko package blaga, ki se lahko razlikuje od slike,

Ampak prosim, vedite, Izdelki so isti,

Smo samo izbrati bolj stroškovno učinkovito ceno ladijskega prometa, da vam nižji ceni.

O Ladijski:

Pošiljka bo urejen v roku 3 delovnih dni po plačilu se izbrišejo, tako dolgo, kot kupca podatke in naslov za dostavo je potrjena.Prosimo, navedite pravico, poštna številka in veljavno telefonsko številko, da se prepreči zamude pri dostave.

1) Smo običajno ladja z Brezplačnimi Dostava / Pk-termeptuj.si Standardna Dostava ali Post Registriranih Zraka Pošta , DHL, EMS, ARAMEX --- mi izbrati najbolj ekonomičen način, med njimi za vas.

2) ne Bomo ladjo, da se APO/FPO, P. O, POLJE, naslove.

3) samoti pristojbina izključi , na naslove, navedene v oddaljenih območjih na DHL / UPS spletno stran, se zaračuna dodatno US$30 .

4) Brazilija, Rusija stranke prosimo, izberite EMS, tako da bi lahko skozi carinske hitreje.

5) Srednja Enostavno Državah, Afriških Držav, prosimo, izberite ARAMEX dostava pot.

6) Savdska Arabija stranke je treba pokazati copy/prevara sprejemnika ID vladi, ki se carini.

Uvoz Davka:

NE odgovarjamo za MOREBITNE uvozne dajatve, Bomo poskušali naše najboljše, da bi našim kupcem, da bi kar najbolj zmanjšali tveganje za plačilo davkov.

Vrnitev in Garancije:

Vsi predmeti so popolnoma novi naravnost iz tovarne.V primeru, da ste prejeli element, ki povzroča napako, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko se prijavite na prejem.Povrnili vam bomo, ali ga zamenjate.

Ponujamo vam ENO Leto Tovarniške Garancije (dodatki niso vključeni).

O Povratnih Informacij:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Objektiv Material Plastični
Tip Alarma Pribor
Vrsta Materiala ABS
Shell Materiala Plastični
Blagovna Znamka LJLAIJIEEE
Žice ali Brezžično Brezžično omrežje
Vodilno Črto Da,

Podobni izdelki