EZEAR Q70Y TWS Bluetooth Slušalke Slušalke Pravi Brezžični Čepkov V Uho Stereo Slušalke Uho Brsti Za Xiaomi Samsung iPhone

Nov izdelek

€12.76

€18.23

-31%

Oznake:

trgovina brezžične slušalke, nakup telefona, ks bluetooth čepkov, težka brezžične slušalke, handfree, vibracije vibrator slušalke, bluetooth headphon, handfree brezžični, earphon, ios čepkov

Video iz stranke

Specifikacija:

Znamka:EZEAR Model Št.:Q70Y BT različica:V5.0 I/O port:TIP-C Čas polnjenja:približno 3-krat Slušalke teža: približno 4.5 g Skupna teža: približno 42g Zmogljivost baterije (slušalke): 55mAH Zmogljivost baterije (Polnjenje baze): 360mAH Glasba čas: 5H Rog/voznik premer: 6 mm Prenos na daljavo: 10m Impedanca: 16Ώ Frekvenčni razpon: 20HZ-20KHZ Polnjenje baze vhod : 5V=1A

Paket vključuje:

TWS slušalke x 2pcs Polnjenje baze x 1pcs Kabel za polnjenje x 1pcs Slušalke skp x 3pairs Uporabniški priročnik x 1pcs

Kako seznaniti:

Pred uporabo izdelka preberite priročnik skrbno Bluetooth povezovanje: A. Za prvo uporabo, Po jemanju čepkov iz ohišja, bodo samodejno vklopi in seznanjanje seboj, B. Po seznanjanju Dal L in R čepkov v vaša ušesa.Vklopite telefon Bluetooth, poiščite "Q70Y" in kliknite na povezavo.

Kako uporabljati eno uho:

Vzemite ven na obeh slušalke in jih uspešno seznanili, dal eno slušalka v polnjenja polje, drugi pa bo samodejno znova priključite.

Kako uporabljati:

>Samod. Vklop:ko odprete polnjenje predala za odpravo slušalka,se slušalka samodejno vklopi. >Auto Power off: 1.ko je slušalka nahaja v polnilni prostor za polnjenje,se slušalka samodejno izklopi(vklop / izklop). 2.slušalke je seznanjen in ne priključite na kateri koli napravi, v roku dveh minut,se samodejno zaustavitev(izklop).opomba:slušalke ne morete vklopiti/izklopiti ročno z dotikom tipke. >Glasbeni Premor/Predvajanje: Dotaknite 1 Krat >Prejšnjo/Naslednjo Pesem: hitro dotik L/R za 2 Krat >Zbudi Siri: Dotik 3 Krat >Zavrni Klic: Dotaknite se in Pridržite tipko za 2 Sekundi >Odgovor/Hang up Call: Dotaknite 1 Ura

O to postavko:

【BLUETOOTH 5.0 & HI-fi Stereo Zvok】: EZ UHO Q70Y brezžični Čepkov, ki jih Poganja najnovejšo Bluetooth 5.0, ki dramatično povečuje stabilnost in povezavo čepkov; Funkcija dual 6 mm graphene zvočniki, ki proizvajajo neverjetno kakovost zvoka s globoke nizke tone in kristalno čiste visoke tone. 【HITRO SEZNANJANJE & STABILNO POVEZAVO】: slušalke samodejno vklopi, ko so sprejeti iz polnjenje primeru.nato vnesite mobilni telefon bluetooth nastavitev za seznanjanje Q70Y čepkov.po eno-time setup, EZ UHO res brezžične slušalke se samodejno vklopi in seznanjanje z vašo pametno napravo naslednjič, EZ UHO Bluetooth Slušalke, ki delujejo brezhibno na razdalji do 33 metrov (10 metrov).'Enotni Slušalke le " na voljo.Ta brezžična čepkov je enostaven za android povezavo. 【BREZPLAČNO ON-THE-GO & DALJŠE UŽIVANJE】: 5-urni delovni čas na brezplačno za Bluetooth čepkov in 15 dodatnih ur v kompaktni polnjenje primeru; 3-krat celotno polnjenje z mini prenosni polnjenje primeru in samo 30 minutah polnjenja lahko bi 2.5-urna poslušanje; ne skrbite za baterijo zmanjka prehitro, ko ste na poti. 【UDOBJE, FIT & TOUCH KONTROLE】: Bluetooth slušalke sprejme Ergonomsko in lahki design, udobno prilegajo in se tesno v ušesu; 3 velikosti uho nasveti možnost zagotoviti individualno prileganje in udobje za celodnevno nošenje brez bolečin; se prilegajo varno, ostati trdno na mestu tudi za trening ali tekmovanje v teku.Smart touch kontrole glasbe in klicanje, kar želiš. 【Poprodajnih STORITEV & NAJBOLJŠE DARILO】: Kupite z Zaupanjem.Boste dobili prijazno po-prodajnih storitev iz EZ UHO podporo ekipo,Ki naredi vaš nakup je popolnoma brez tveganja ;Če obstajajo kakršne koli težave z predmeta , vas prosimo, da pustite, da vemo.EZ UHO čepkov lahko tudi NAJBOLJŠE DARILO za nakup na Božič, Zahvalni dan, noč Čarovnic, Črni petek.To TWS slušalka je top ocenjeno slušalke.otroci in odrasli.lahko uporabi doma, na zabavah, v šoli...

HITRO SEZNANJANJE PROCES

Odpiranje primeru,Traja dve čepkov od primera,se bo samodejno povezati,nato pa odpreti naprave bluetooth najdejo " Q70Y ", in začeti seznanitev postopek takoj.

Brezplačno Touch Kontrole

Nadzor vseh funkcij, z le nežen dotik na čepkov ;Predvajaj, premor, preskoči pesem, pobrati ali zavrni klic nadzor vse naredil za svojo pametno dotik senzorji.

VRHUNSKI ZVOK

Ponuja Resnično Naraven, Pristen Zvok in Močan Bas Uspešnosti,Izkušnje premium kakovost zvoka za vse oblike glasbo in klice.

IPX5 VODOODPOREN

IPX5 ocena je vodo odporen in ščiti pred znoj in prah,ki je kot nalašč za tek,smučanje, ipd.Opomba:Prosimo, da se posuši čepkov, preden si jih dal nazaj v polni primeru.Znoj ali vodo na čepkov lahko povzroči kratek stik in poškoduje izdelek med polnjenjem.Polnjenje primeru ni vodoodporno ,pls ne dajo v vodo.

Udobno Nošenje in Snug Fit

Ergonomska Oblika in lahki omogoča popolno udobje nošenja za aktivni življenjski slog;3 možnosti ušesa nasveti vam zagotavljam, da se vaš ugodne velikosti in ne preprosto padejo iz ušes.

Šport Partner

Primeren je za več športov, v primerjavi z žične slušalke, brezžične slušalke so bolj udoben, udobno, varno, in ne bo zaplete s kabli, kar vam prinaša bolj sproščeno športne izkušnje.

Pregled Stranke

Nadzor Gumb No
Slog Za V Uho
Certificiranje CE
Sporočilo Res Je, Brezžični
Nepremočljiva Da,
Brezžična Vrsta Bluetooth
Gonilnik Za Premer 6 mm
Vokalizmu Načelo Dinamično
Značilnosti Z Mikrofonom
Tip Vtiča NOBEN
Blagovna Znamka EZ UHO
Z Mikrofonom Da,
Številka Modela EZEAR Q70Y
Package Seznama Zamenljive Podloge Za Set
Nadzor Glasnosti Da,
Način Polnjenja Kabel
Brezžično Da,
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Poreklo CN(Izvora)
Priključki NOBEN
Funkcija Šport
Število Voznikov 1
Bluetooth Različice 5.0
Aktivno Odstranjevanje-Preklic No
Podpora APP No

Podobni izdelki