Mehanski Modeli 3D Lesene Puzzle-Mehanske zakladnico DIY Leseni Nakit Storege Polje, Božični Okraski, Darilo za Rojstni dan

Nov izdelek

€21.24

€29.92

-30%

Oznake:

čip fryer, paličica cev, prsi darilo, prsi zlato, gpon onu, candy zaklad, prsi plastike, christian majica, resnično xenon, ge moč

Angleščina besed:

Lesene mehanske nakit polje

Sklic naslov:

Mehanski Modeli 3D Lesene Puzzle - Mehanske zakladnico, DIY leseni nakit polje Božič, darilo za rojstni dan polje

značilnosti izdelka:

1. Model je edinstven design: Mehanski Modeli so samovozni, mehanske lesene model sestavljanje kompleti.Občutek pravi gibanja mehanike, ki jih lahko gradijo in prinese k dejanju, ki jih sami.Nekateri modeli so izdelati različice realnem življenju mehanizmi, drugi pa bi V življenju domiselno, elegantna in tudi muhast modelov umetnikov.

2, Preprosta montaža: Brez lepila je potrebno.So lahko sestavljeni doma, desno na vaši mizi jedilnica.Vse kar potrebujete so svoje obema rokama, potrpežljivost in navodila za montažo.

3, Okolju prijazen lesa materiali: Leseni modeli, ki bo trajal več let in konstrukcij je mogoče reciklirati brez škode za okolje.

4, Ko so vse skrivnosti, ki so razkrita in škatla je odprta, v notranjosti boste našli majhno, prostor za nakit, beležke in druge manjše predmete.Boste lahko, svoje zaklade in skrivnosti so varno z novo Teasure Polje.

5. Visoka kakovost: Vsi modeli so izdelani iz kakovostne vezane plošče, z natančnostjo-cut deli.Izkoristiti visoko natančnost, laser cut metode za zagotavljanje kakovosti.Podrobnimi, korak-po-korak navodila, ki so priložena vsak komplet.Je najboljše za rojstni dan Božično darilo za otroke.

Opomba:

Zaklad škatle morajo biti sestavljeni z roko, smo zagotoviti podrobna grafični priročnik

Izdelek parametre:

1. Ime Izdelka: Lesa Stroji Za Prenos Nakit Polje

2, material: bela breza

3, postopek: računalnik, lasersko graviranje, hollowing iz

4, sklop metoda: DIY (s podrobno sliko)

5, teža: približno 800 g

6, nakit polje velikost: o 6 * 6 * 3.9 inh (za 15,5 * 15.5 * * 10 cm)

seznam vsebine:

1: Mehanske zakladnico (nesestavljeni)

Poreklo CN(Izvora)
vzorec NOBEN
Blagovna Znamka waasoscon
Številka Modela EJ03200
Material Lesa;Leseni
Priložnosti Poročni & Posla

Podobni izdelki