Baby Dekleta Božič Santa Noša Stranka Obleko Za Malčke Santa Noša Stranka Obleko 2 Leto Rojstni Dan Obleko

Nov izdelek

€4.97

€8.02

-39%

Oznake:

obleka dekle 13 let, 2 leto rojstni dan obleko, bot dekle kostum, afriške dashiki obleko maxi, dojenčka dekle obleko za rojstni dan obleko, royal modra poročno družico obleke za družice, obleko dekle, 11 let, rojstni dan obleko dekle, 10 letno obleko dekle, auttumn obleko otroci

Novo Bombaž Baby Girl Prvo 2. Rojstni dan Tutu Obleke za Vestidos Infantil Princesa Obleko 2 Leti Dekleta Otrok Obrabe

Novo Bombaž Baby Girl Prvo 2. Rojstni dan Tutu Obleke za Vestidos Infantil Princesa Obleko 2 Leti Dekleta Otrok Nositi Sklope:Romper Tutu Krilo +Glavo Barvo lahko malo drugačna zaradi fotografiranja svetlobo in zaslon računalnika.Hvala za vaše prijazno razumevanje.

Plačilo Trenutno lahko sprejme plačilo, ki kotirajo na Pk-termeptuj.si, kot so Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto in bančno nakazilo.Več Možnosti Plačila Bodo na Voljo na Pk-termeptuj.si v Prihodnosti.Sledite korakom spodaj: 1 Izberite ukaz in kliknite "Pay Now" gumb, 2 Izberite vaš želeni način plačila na checkout stran Dostava 1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO). 2.Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov pravilen.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3.Ocenjeni čas poštnine: (Pomembno, pozorno preberite pred ponudb) A. DHL Običajno Traja 3-7 Delovnih Dni (Ne Vključuje Praznik in Vikend).B.EMS Ponavadi Traja 5-15 Delovnih Dni (Ne Vključuje Praznik in Vikend).C.E-pošta Ponavadi Traja 15-30 Dni (Ne Vključuje Praznik in Vikend).D.Kitajska Post Air Mail traja 15-50 delovnih dneh,nekatere države, kot so Brazilija,Argentina potrebujejo več časa.E. Pk-termeptuj.si Standardna Dostava Bo 10-35 delovnih dni. 4.Mi ladje dostave način, izberite za vas, ampak včasih za varnost dostavo bomo spremenili dostava način, ki temelji na naših izkušnjah in vaši državi, carinske politike, in vas bomo obvestili pred dostava po potrebi spremenite način dostave. 5.Po parcele poslano ven, da bo postala neprivezan, in bomo za potrpežljivost v času dobavnega roka. 1) Nismo odgovorni za vse davke ali DDV, carinski kupcev " država. 2) Če se po 60 dneh niste prejeli na parceli, pls prosim, da nas kontaktirate,hvala.Vrne in Vračilo 1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni packagin 3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.ORg in MORATE, da nam s dostava številko za sledenje, posebni razlog,ponuditi dokaze za vrnitev, in svoje naročilo ID. lahko izberete, da imajo zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Povratne informacije 1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,prosim, pustite nas postive povratne informacije in 5 zvezdic. 2.Če niste zadovoljni z našimi izdelki,Pls, da nas kontaktirate za reševanje težave, preden zapustijo negativne povratne informacije.Hvala.

Starostni Razpon 13-24m
Številka Modela BG013
Obleko Slog Rojstni Dan Til Obleko
Slike Dejanske Da,
2 leto otroška oblačila 2 leto rojstni dan obleko
Malčka Otroci Oblačila otroška obleka za krst
Sestava Materiala Bombaž
Material Očesa
2 Leto Bebe Oblačila Baby Girl Oblačenja 2 Leti
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini
Spol Ženski
Dekoracijo Appliques
Rokav Slog Redni
princesa obleko dekleta tutu 2 leto otroška oblačila
Ovratnik o vratu
Xmas obleko rojstni dan obleko
rojstni dan obleke Infantil Vestido
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Silhueta Žogo Obleke
2 leto rojstni dan obleko 2 Leto Baby Girl Oblačenja
Blagovna Znamka Prowow
Slog "Evropski in Ameriški Stil
Ime Oddelka baby
Vzorec Tipa Pismo
Rokav Dolžina(cm) Polno
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki