Shapewear za Ženske Trebuh Nadzor Rit Podizač Visoko Pasu Hlačne Stiskanje Hlače Pas Trener Telo Oblikovalec Hujšanje spodnje Perilo

Nov izdelek

€5.79

€11.59

-51%

Oznake:

mens visoko pasu hlačke, rit dvigalo hlačne, obraza parnik, smooth hujšanje spodnje perilo, shapewear ženske, oblikovalec, hlače shapewear, trebuh pas nadzor hlačne, pas trener sa, rit dvigalo

Opis

✔【Lepe Trebuh Nadzor Hlačke】 --Ultra-high-vitka bodyshaper usmerja na spodnji bankrot, zajemajo celoten trebuh, boke in stegna, kar lahko spljoštiti vaš trebuh, povečati svojo zadnjico, da bodo vaša stegna tanjši, močna oblikovanje telesa učinek kažejo vaše seksi peščena ura slika. ✔【4 Jekla Razrezana za 360°Podporo】 --Obstaja močan pritisk v srednjem delu trebuha, ki omogoča stiskanje v trebuhu in podpira hrbet.Ravno odvečne maščobe na hrbtu in trebuhu pomaga lajšanje bolečin in izboljšanje drže.To je enostavno nositi, ni enostavno, da pade, blizu telesa, vendar ne strnjeno, brez sledi. 90% Poliamid, 10% Elastan ✔【Rit Ojačevalec Hlačne】 --Edinstveno hip oblika zrn, preprečevanje hip iz povešanje in ravno, trdno ključavnico in podporo maščobe na zadnjici, pripravljeni, da vam z očarljivo krivulje.Pravico dvo-plastno šivov, brez curling, ne boste počutili tesen,brez neprijetnih hlačne linij in doseči vitko in stegno. ✔【Ohraniti Vitko Ves Čas】 --To je kot nalašč hlače, za poroke, zabave, športov, stopnji in office in drugih priložnostih; s krila, hlače,obleka,boste videti vitek,tudi odlično darilo za ženske, ki želijo, da oblikujejo svojo seksi postavo.Še posebej mlade matere, ki jo nujno potrebujejo, da se pospeši proces rehabilitacije.

Nasveti

1), ki Niso namenjeni za uporabo med nosečnostjo. 2) Prosim, NE obleka s pasom, ko spi. 3) Operite s čisto vodo, preden vaš prvi uporabi. 4) Izogibajte se stiku s kožo, neposredno,priporočamo, da nosijo spodnja pod pasom. 5) Če se počutite neprijetno med uporabo procesa, priporočamo, da nastavite privijte ali zmanjšati uporabo času. 6) da, da vam pomaga dobiti vaše telo nazaj svojo nekdanjo post porodu hitreje, vam priporočamo, da ga kombinirate vadbo in kalorij nadzor z uporabo tega izdelka, boste videli VELIKO razliko v zelo kratkem času.

Povratne informacije

Prizadevamo si za 5-star storitev, ki jih navaja vnaprejšnja naše politike, naše dostava stopnja & naš dostava frekvenco.Če ste bili zadovoljni s to transakcijo, prosimo, odgovorite z vseh 5 zvezdic!Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.

Dobrodošli v naši trgovini

Da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: Pk-termeptuj.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih Pk-termeptuj.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. Pk-termeptuj.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Nadzor Ravni Medij
Dekoracijo NOBEN
Velikost S/M/L/XL
Design Rit Lifter, Oblikovalec Hlačne, Nadzor hlačke
Feature2 Rit in kolk enhanch, pas trener, Nadzor trebuh
Dostava Od Kitajska, Zda
Blagovna Znamka miss moly
Debelina STANDARD
Nespodobno Sliko No
Shapewear Hlačnic, noge oblikovalec, hujšanje perilo, body shaper
Funkcija Skrajšanje noge, rit lifter, pas trener, trebuh obliko
Številka Modela 013
Postavka Vrsta Oblikovalci
Vrsta Tkanine Saten
Spolnost No
barve Črna/Nude
Poreklo CN(Izvora)
Ocassion Vsak Dan, Zabavo, Praznovanje, Poroka, Kažejo, Nakupovanje, Delovni
Material Nylon90%, Spandex10%
Spol ŽENSKE
Učinek Oblikovanja telesa, udobno, nevidno,

Podobni izdelki