Led Raste Žarnice E27 60 126 200 260Leds UV-Led Sijalke Za Rastline, Rdeča, Modra Celoten Spekter Led Rastejo Luči, Žarnica Akvarij Rastejo Svetilke

Nov izdelek

€2.48

€3.54

-30%

Oznake:

akvarij uv filter, raste led osvetlitev, akvarijske ribe, žive, akvarij rastejo led, 9 uv akvarij, 2000w halogenske žarnice, celoten spekter led trak, aquarium led, aquarium led rastlin, E27 Žarnica za Akvarij

Osnova tip: E27 Material: ABS Input Voltage: AC85-265V LED tip : SMD 2835 LED količina: 60pcs (20Blue+40Red) 126pcs (36Blue+90Red) 200pcs (34Blue+166Red) 260pcs ( 70 Modra+190 Rdeče), Prijetno in Svetlo osvetlitev okolja Funkcije: Povečanje pridelka in zmanjšanje rasti kroga Za: Hydroponics Zelenjave,Zelišč in Cvetoče rastline

1.Brezplačna dostava v večini držav. (Razen za nekaj reomte držav).

2. Red bi moral biti naslov pravilen.Če je naslov napačen,kupec potrebuje za preklic naročila in mesto novo naročilo.

3. To je kupca dolžnost, da jasno cutoms in plačilo uvoznih dajatev, davkov ali dajatev, prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju natančno in jasno carinski takoj, ko je to mogoče, da se prepreči kakršno koli zamude v pošiljko.

4. Večina paketi bodo prišli v 60 dneh, ali veliko hitreje, vendar pa čas dostave je odvisen od številnih dejavnikov, zlasti v konicah sezone prevoz.Če niste prejeli paket pred zaščito čas se konča, prosimo, obrnite na nas za pomoč.Hvala, ker ste.

1. Če izdelki imajo nekaj težav, prosimo, pošljite sliko ali video na youtube ali na Pk-termeptuj.si, da pokažejo težave.Prodajalec bo ponudil delno ali polno nadomestilo v skladu z dokazi, ki jih je kupec.

2. Če izdelki niso uporabljali in si želijo, da se vrnejo, jih pošljite nazaj v 7 dneh ali sklepamo, da so bili proizvodi, ki se uporabljajo.

Q: Kako lahko dobim popust?

A: cene pokazala v naši trgovini so najboljša cena, ki smo jo lahko ponudimo.To je najcenejši cene, ki jo lahko dobite.Vendar, če imate veliko Naročilo, se lahko obrnete na nas, pred plačila, bomo verjetno lahko prihranite nekaj ladijskega stroškov za vas.

Za zelo veliko naročil, seveda bomo ponudili nekaj popust.

Prosimo, upoštevajte spodnji postopek, da bi dobili popust.

1. Bi prvi, ne plačajo takoj.

2. Pustite nam sporočilo, da nam poveste, količina in način dostave želite.

3. Bomo spremenite količino za vas v najkrajšem možnem času.

4. Pošlji plačilo.

V: Kaj lahko storim, če nisem prejel paket za dolgo časa?

A: Če sledenje podatkov kaže levo Kitajske celine ali Hong Kong

vendar brez informacij o vaši lokalni pošti spletno stran, na parceli zdaj je na poti v svojo domovino, ali prišel na vašo državo, vendar ne posodobi informacij, prejetih od vaši lokalni pošti še, prosimo, bodite potrpežljivi, da počaka.

Če varstvu čas je manj kot 10 dni, vendar ste še vedno ni dobil paket, kontaktirajte nas, bomo razširiti zaščito čas za vas in poskusite najti razlog za zamudo in poskusite rešiti in vam povem najnovejše informacije, ki smo jih dobili.

Garancija 1 Leto
Telo Material ABS
Postavka Vrsta Rastejo Luči
Širina 50mm/93mm/120mm/120mm
Vir Napajanja AC
Vir Svetlobe LED Žarnice
led grow light celoten spekter led grow svetilka e27
naraščanje luči ffs lučka fito lučka celoten spekter
Številka Modela led grow light
Certificiranje ce
Blagovna Znamka VBS
Je Zatemniti No
UV lučka za rastline Fito lučka Za Rastline
led grow svetilka e27 e27 led rastejo rasti
led rastlin raste svetlobe e27 rastejo žarnice e27
Značilnosti Celoten spekter
Napetost 85-265V
Svetlobni Tok 400lm/800lm/800lm/1500lm
barve Modra+Rdeča
uv-led sijalke za rastline lučka za rastline vegs
Število čip 60pcs/126pcs/200pcs/260pcs
led grow light e27 rastejo svetlobe e27

Podobni izdelki