TCZG4704 Zlati Vijolična Barva Titanium Pigment Pearl Luster Pigment za Nohte Art Design Nohte, Ličila Priročnik DIY Dekoracijo

Nov izdelek

€6.70

€7.05

-5%

Oznake:

giltter, ad9833, mica pearl pigment, zlati sljude, vijolična nakit, mica pigment v prahu, eprom, barvilo za epoksi smole v prahu, sljuda v prahu milo, mica nohtov

TCZG4704 Zlati Vijolična Barva Titanium Pigment Pearl Luster Pigment za Nohte Art Design Nohte, Ličila

Priročnik DIY Dekoracijo

Iskanje Številka: TCZG4704

Postavka Barva :Zlato Vijolične barve (kot na sliki)

( Opomba: Dears, fotografije, ki prikazujejo barve ' učinek ne more biti v celoti odražajo dejanski izdelki, ki niso 100% enako kot slike učinek,prosimo, da se razumevanje)

-Pakiranje Teža : Abt. 50 g Zanesljivo Poliester Torba

Dears, MOQ:50 g, če potrebujete več gramov ali druge barve, vljudno prosim sporočite nam vaš vsako zahtevo , skoraj vse bleščice bi lahko našli v našem podjetju ,vam bo dal odgovor v roku 24 ur!

1. Visoka Kakovost

2. Svetlo in Bleščeče Barve

3. 100% zagotavljanja kakovosti

Izdelek Slike:

O shippment:

1. Običajno brezplačna dostava smo, bo poslana China Post Air Mail, če morate in dodatno plačati za hitrost hitrega ladijski prevoz.Prosimo, da ne kupujejo, če se ne strinjate z poštnine čas.Ali, če potrebujete več fast shipping,vljudno prosimo, da nas kontaktirate .Hvala!

2. Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo, ki se ujema z vašo pravi naslov pred oddaji naročila.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali je naslovnik neznan naslov.Doplačilo pa bo potrebno poslati element nazaj ven.

3 .Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko cena in stroški poštnine,..Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom..

O Povratnih Informacij:

Dears ,smo poskušali narediti 100% zadovoljstvo kupcev, vendar smo morali stopiti v stik s svojo prvo.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije!Potrudili se bomo za vas !

Material Sljuda v prahu
barve Zlati Vijolična
Številka Modela TCZG4704
Postavka Vrsta Bleščice Za Nohte
Blagovna Znamka Bincon
Velikost Powder
Oblika V prahu
Poišči Številko TCZG4704
NETO WT 50 g/200 g/500g
Količina 1 Vrečko
Pakiranje plastične vrečke

Podobni izdelki